Нагетси в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть нагетси? Необов'язково їх купувати: ви можете з легкістю приготувати нагетси в мікрохвильовці в домашніх умовах. Вийдуть не менше, а то і смачніші нагетси, ніж покупні.
Якщо ви зважилися приготувати нагетси в мікрохвильовці в домашніх умовах, то слід знати, що часто себе балувати ними не варто, - це не дуже корисне блюдо. Але, чого гріха таїти, дуже смачне Особливо діти його люблять чомусь. А якщо ще й з картоплею фрі подати, то взагалі - захват Вважаю, що іноді можна і потрібно себе балувати чимось подібним, тому вашій увазі - простий рецепт наггетсів в мікрохвильовці:
1. Курячі грудки размораживаем, якщо необхідно, і злегка маринуємо в соєвому соусі, або олії, загалом, хто як звик.
2. Підготовлене філе нарізаємо довільними шматочками середніх розмірів. Натираємо кожен шматочок сіллю, перцем і спеціями за смаком.
3. Тепер для цього рецепта приготування наггетсів в мікрохвильовці відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо білки з дрібкою солі віночком або міксером.
4. А тепер настав час для фінального аспекту готування наггетсів в мікрохвильовці в домашніх умовах: кожен шматочок обмакиваем в білкову суміш, а потім - в панірувальних сухарях.
5. Викладаємо не дуже щільно нагетси на блюдо, придатне для мікрохвильовки, і відправляємо запікатися на повній потужності приблизно на 5 хвилин. Готово!
Тепер можете подавати нагетси зі свіжою зеленню або гарніром, або ж в якості основного блюда з улюбленим соусом. Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Яєчні білки - 2 штуки
1. Курячі грудки размораживаем, якщо необхідно, і злегка маринуємо в соєвому соусі, або олії, загалом, хто як звик.
2. Підготовлене філе нарізаємо довільними шматочками середніх розмірів. Натираємо кожен шматочок сіллю, перцем і спеціями за смаком.
3. Тепер для цього рецепта приготування наггетсів в мікрохвильовці відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо білки з дрібкою солі віночком або міксером.
4. А тепер настав час для фінального аспекту готування наггетсів в мікрохвильовці в домашніх умовах: кожен шматочок обмакиваем в білкову суміш, а потім - в панірувальних сухарях.
5. Викладаємо не дуже щільно нагетси на блюдо, придатне для мікрохвильовки, і відправляємо запікатися на повній потужності приблизно на 5 хвилин. Готово!
Тепер можете подавати нагетси зі свіжою зеленню або гарніром, або ж в якості основного блюда з улюбленим соусом. Смачного!