Рецепт Домашні нагетси фото

Домашні нагетси
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати домашні нагетси - хрусткі і ароматні, в яскравій паніровці! Такі нагетси стануть чудовою альтернативою звичайної смаженої курочку на обід або вечерю.

Опис приготування:

За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати неймовірно смачні, красиві і хрусткі нагетси у себе вдома! Для цього ви можете скористатися фритюрницею або ж звичайною каструлею з розігрітою олією. Рекомендую вам брати для панірування пармезан, так як він не розплавиться під час приготування і буде красиво виглядати на скоринці курочки. Ви також можете додати стільки куркуми, скільки забажаєте: від цього залежить тільки колір страви.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Борошно - 1 Склянка
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Тертий пармезан - 1 Склянка
  • Куркума - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штука
домашні нагетси - фото крок 1
1. Для початку промокніть вимиту курячу грудку паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу. Після цього наріжте її на невеликі шматочки.
домашні нагетси - фото крок 2
2. Приготуйте паніровці: для цього змішайте борошно, kurkumu, сіль, панірувальні сухарі і тертий сир (можна взяти пармезан або інший твердий сир). Потім збийте яйце віночком або міксером.
домашні нагетси - фото крок 3
3. Далі опустите шматочок курячого філе спочатку в яйце, потім - в суху паніровці. Обсмажте шматочки в розігрітому до 175-185 градусів олії. Готові нагетси викладіть на паперовий рушник, дозвольте маслу стекти. Смачного!

Схожі рецепти