Домашні нагетси
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати домашні нагетси - хрусткі і ароматні, в яскравій паніровці! Такі нагетси стануть чудовою альтернативою звичайної смаженої курочку на обід або вечерю.
За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати неймовірно смачні, красиві і хрусткі нагетси у себе вдома! Для цього ви можете скористатися фритюрницею або ж звичайною каструлею з розігрітою олією. Рекомендую вам брати для панірування пармезан, так як він не розплавиться під час приготування і буде красиво виглядати на скоринці курочки. Ви також можете додати стільки куркуми, скільки забажаєте: від цього залежить тільки колір страви.
- Куряче філе - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Тертий пармезан - 1 Склянка
- Куркума - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Для початку промокніть вимиту курячу грудку паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу. Після цього наріжте її на невеликі шматочки.
2. Приготуйте паніровці: для цього змішайте борошно, kurkumu, сіль, панірувальні сухарі і тертий сир (можна взяти пармезан або інший твердий сир). Потім збийте яйце віночком або міксером.
3. Далі опустите шматочок курячого філе спочатку в яйце, потім - в суху паніровці. Обсмажте шматочки в розігрітому до 175-185 градусів олії. Готові нагетси викладіть на паперовий рушник, дозвольте маслу стекти. Смачного!