Рецепт Хрусткі нагетси фото

Хрусткі нагетси
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Ці хрусткі нагетси сподобаються і дорослим, і дітям. Курочка виходить дуже ніжною, соковитою, з пікантною хрусткою скоринкою. Дивіться, як приготувати це просте, але дуже смачна страва!

Опис приготування:

Під час приготування цих наггетсів орієнтуйтеся на свій смак. Ячмінні пластівці сміливо міняйте на будь-які інші, а розмарин - на улюблені вами трави.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 0, 5 чайних ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Капуста пекінська - 350 грам
  • Лимон - 3 часточки
  • Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
  • Пластівці ячмінні - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - За смаком
хрусткі нагетси - фото крок 1
1. Куряче філе наріжте на шматочки середнього розміру.
хрусткі нагетси - фото крок 2
2. Змішайте яйце, сіль, розмарин, соєвий соус, перець, лимонний сік. Покладіть курку в цю суміш години на 3.
хрусткі нагетси - фото крок 3
3. Обваляйте шматочки курки спочатку в пластівцях, а потім в панірувальних сухарях.
хрусткі нагетси - фото крок 4
4. Обсмажте в маслі до хрусткого стану. Подавайте з нарізаною пекінською капустою. Смачного!

Схожі рецепти