Начинка для пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви їли домашні пельмені, то вам вже не захочеться повертатися до магазинним напівфабрикатів. Тому я влаштовую день заготовки цих виробів. І, крім замісу тіста, сама роблю фарш для них.
Пропоную вам теж ознайомитися з тим, як приготувати начинку для пельменів. Я вибрала один з класичних варіантів: свинину і яловичину з цибулею. Це просто, знайоме і смачно. Якщо не встигаєте відразу підготувати ще й тісто, то вийшов фарш можна прибрати в морозильник до потрібного часу.
- Яловичина - 250 грам (м'якоть)
- Свинина - 250 грам (м'якоть)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Обидва види м'яса подрібніть в м'ясорубці (або візьміть відразу готовий фарш).
Лук почистіть і подрібніть в блендері. Додайте його до фаршу разом з дрібно нарізаною петрушкою.
В кінці додайте сіль і перець. Фарш замішайте. Залиште його відпочити мінімум на півгодини.