Рецепт Начинка для пельменів фото

Начинка для пельменів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Цибуля
Дієтичне харчування
На швидку руку, На святковий стіл
Начинки

Якщо ви їли домашні пельмені, то вам вже не захочеться повертатися до магазинним напівфабрикатів. Тому я влаштовую день заготовки цих виробів. І, крім замісу тіста, сама роблю фарш для них.

Пропоную вам теж ознайомитися з тим, як приготувати начинку для пельменів. Я вибрала один з класичних варіантів: свинину і яловичину з цибулею. Це просто, знайоме і смачно. Якщо не встигаєте відразу підготувати ще й тісто, то вийшов фарш можна прибрати в морозильник до потрібного часу.

  • Яловичина - 250 грам (м'якоть)
  • Свинина - 250 грам (м'якоть)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
начинка для пельменів - фото крок 1
Обидва види м'яса подрібніть в м'ясорубці (або візьміть відразу готовий фарш).
начинка для пельменів - фото крок 2
Лук почистіть і подрібніть в блендері. Додайте його до фаршу разом з дрібно нарізаною петрушкою.
начинка для пельменів - фото крок 3
В кінці додайте сіль і перець. Фарш замішайте. Залиште його відпочити мінімум на півгодини.

Схожі рецепти