Фарш для пельменів з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Фарш для пельменів з яловичини не зовсім соковитий, але для здоров'я дуже корисний. Краще, звичайно, змішувати зі свининою, якщо ви хочете соковиті пельмені, але є секрети і для фарш з яловичини.
Фарш для пельменів з яловичини можна робити з котлетного м'яса, але краще брати вирізку. Щоб фарш був соковитий, багато додають картоплю. Його потрібно потерти. Я віддаю перевагу соковитості фаршу домагатися кількістю цибулі, кладу його побільше. Часник теж надає приємний аромат. Воду додаю по консистенції фаршу. Пам'ятайте, що найкращий фарш виходить із суміші свинини з яловичиною. Але якщо ви вирішили робити пельмені тільки з яловичини, значить, швидше за все, ви намагаєтеся стежити за здоров'ям і вам теж має бути смачно! Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо яловичина - 1, 2 кілограма
- Цибуля - 600 грам
- Вода або молоко - 50-100 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
Яловичину порізати на шматочки.
Яловичину перекрутити в м'ясорубці.
Цибулю і часник почистити і скласти в блендер і подрібнити.
Змішайте фарш з цибулею і часником, приправити сіллю, поперчіть і влийте воду.
Фарш добре вимішайте і використовуйте відразу.