Рецепт Фарш для пельменів з яловичини фото

Фарш для пельменів з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Начинки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Фарш для пельменів з яловичини не зовсім соковитий, але для здоров'я дуже корисний. Краще, звичайно, змішувати зі свининою, якщо ви хочете соковиті пельмені, але є секрети і для фарш з яловичини.

Опис приготування:

Фарш для пельменів з яловичини можна робити з котлетного м'яса, але краще брати вирізку. Щоб фарш був соковитий, багато додають картоплю. Його потрібно потерти. Я віддаю перевагу соковитості фаршу домагатися кількістю цибулі, кладу його побільше. Часник теж надає приємний аромат. Воду додаю по консистенції фаршу. Пам'ятайте, що найкращий фарш виходить із суміші свинини з яловичиною. Але якщо ви вирішили робити пельмені тільки з яловичини, значить, швидше за все, ви намагаєтеся стежити за здоров'ям і вам теж має бути смачно! Успіхів і приємного апетиту!


  • М'ясо яловичина - 1, 2 кілограма
  • Цибуля - 600 грам
  • Вода або молоко - 50-100 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
фарш для пельменів з яловичини - фото крок 1
Яловичину порізати на шматочки.
фарш для пельменів з яловичини - фото крок 2
Яловичину перекрутити в м'ясорубці.
фарш для пельменів з яловичини - фото крок 3
Цибулю і часник почистити і скласти в блендер і подрібнити.
фарш для пельменів з яловичини - фото крок 4
Змішайте фарш з цибулею і часником, приправити сіллю, поперчіть і влийте воду.
фарш для пельменів з яловичини - фото крок 5
Фарш добре вимішайте і використовуйте відразу.

Схожі рецепти