Рецепт Фарш з яловичини фото

Фарш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

Вирішили приготувати смачні котлетки з яловичини? Ну що ж, для початку потрібно підготувати хороший фарш! Приготований по даним рецептом фарш виходить дуже соковитим і з хорошою консистенцією!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування фаршу з яловичини. Необхідно правильно підібрати яловичину для фаршу, шукайте таку, щоб була не дуже жирної. Ну а далі просто дотримуйтесь покроковому рецептом і все вийде як треба. Котлети з такого фаршу ніколи не будуть сухими, м'ясо виходить ніжне і соковите. Хай щастить!

  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Хліб чорний - За смаком (шматочок)
  • Яйце - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
фарш з яловичини - фото крок 1
Шматок чорного хліба розрізаємо навпіл і заливаємо молоком.
фарш з яловичини - фото крок 2
Яловичину промийте та висушіть. Картопля, цибуля і часник очистіть.
фарш з яловичини - фото крок 3
Поріжте м'ясо і овочі середніми шматочками.
фарш з яловичини - фото крок 4
Тепер пропускаємо все через м'ясорубку.
фарш з яловичини - фото крок 5
Разом з м'ясом і овочами пропускаємо через м'ясорубку розмочений хліб.
фарш з яловичини - фото крок 6
Отриманий фарш перекручуємо ще раз на м'ясорубці. Додаємо яйце, сіль і перець. Перемішуємо.
фарш з яловичини - фото крок 7
Необхідно ретельно вимісити фарш. Готово!

Схожі рецепти