Фарш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Вирішили приготувати смачні котлетки з яловичини? Ну що ж, для початку потрібно підготувати хороший фарш! Приготований по даним рецептом фарш виходить дуже соковитим і з хорошою консистенцією!
Перед вами - простий рецепт приготування фаршу з яловичини. Необхідно правильно підібрати яловичину для фаршу, шукайте таку, щоб була не дуже жирної. Ну а далі просто дотримуйтесь покроковому рецептом і все вийде як треба. Котлети з такого фаршу ніколи не будуть сухими, м'ясо виходить ніжне і соковите. Хай щастить!
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Картопля - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Молоко - 100 мілілітрів
- Хліб чорний - За смаком (шматочок)
- Яйце - 1 штука
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Шматок чорного хліба розрізаємо навпіл і заливаємо молоком.
Яловичину промийте та висушіть. Картопля, цибуля і часник очистіть.
Поріжте м'ясо і овочі середніми шматочками.
Тепер пропускаємо все через м'ясорубку.
Разом з м'ясом і овочами пропускаємо через м'ясорубку розмочений хліб.
Отриманий фарш перекручуємо ще раз на м'ясорубці. Додаємо яйце, сіль і перець. Перемішуємо.
Необхідно ретельно вимісити фарш. Готово!