Рецепт Фарш з яловичини і свинини фото

Фарш з яловичини і свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 7
Час приготування: 30 хв.

Фарш з яловичини і свинини прекрасно підходить для приготування пельменів, голубців, котлет, фаршированого перцю і багатьох інших страв.

Опис приготування:

Фарш з яловичини і свинини - самий універсальний фарш, який підходить для приготування різних страв. Цей фарш в міру жирний, в міру наваристий, дуже смачний і недорогий. Дуже добре підходить для щоденного використання в домашній кулінарії. Особисто я готую фарш зі шматків м'яса, самостійно перекручуючи, але якщо Ви довіряєте магазину, то можна використовувати готовий фарш.

Спробуйте приготувати такий фарш і Вам сподобається.

Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 250 грам
  • Свинина - 250 грам
  • Сало - 100 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Великий пучок зелені - 1 штука (кріп, Braai, петрушка)
фарш з яловичини і свинини - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування фаршу.
фарш з яловичини і свинини - фото крок 2
Кубиками нарізаємо м'ясо, цибуля, сало. Дрібно рубаємо зелень.
фарш з яловичини і свинини - фото крок 3
Цибуля, м'ясо, сало пропускаємо через м'ясорубку і гарненько змішуємо.
фарш з яловичини і свинини - фото крок 4
Додаємо сіль, перець і ще раз перемішуємо.
фарш з яловичини і свинини - фото крок 5
Додаємо зелень, перемішуємо.
фарш з яловичини і свинини - фото крок 6
Фарш готовий! Найкраще зберігати фарш в найхолоднішому місці холодильника, наприклад, в нульовій зоні.

Схожі рецепти