Фарш з яловичини і свинини
(покроковий рецепт з фото)
Фарш з яловичини і свинини прекрасно підходить для приготування пельменів, голубців, котлет, фаршированого перцю і багатьох інших страв.
Фарш з яловичини і свинини - самий універсальний фарш, який підходить для приготування різних страв. Цей фарш в міру жирний, в міру наваристий, дуже смачний і недорогий. Дуже добре підходить для щоденного використання в домашній кулінарії. Особисто я готую фарш зі шматків м'яса, самостійно перекручуючи, але якщо Ви довіряєте магазину, то можна використовувати готовий фарш.
Спробуйте приготувати такий фарш і Вам сподобається.
Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 250 грам
- Свинина - 250 грам
- Сало - 100 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
- Великий пучок зелені - 1 штука (кріп, Braai, петрушка)
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування фаршу.
Кубиками нарізаємо м'ясо, цибуля, сало. Дрібно рубаємо зелень.
Цибуля, м'ясо, сало пропускаємо через м'ясорубку і гарненько змішуємо.
Додаємо сіль, перець і ще раз перемішуємо.
Додаємо зелень, перемішуємо.
Фарш готовий! Найкраще зберігати фарш в найхолоднішому місці холодильника, наприклад, в нульовій зоні.