Фарш для котлет з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Вчу всіх початківців господинь, як приготувати фарш для котлет з свинини! Виходять котлети ніжні, соковиті і смачні. Словом, справжнє домашнє блюдо, рекомендую вам приготувати його прямо зараз!
Впевнена, вам такий класичний рецепт фаршу для котлет з свинини сподобається. Адже тут все натуральне, і краще, що тільки можна придумати в "котлетному майстерності" . Тут і хліб беремо білий, і молоком заливаємо, а не водою, і свинину перетворюємо в фарш самостійно. Словом, не сумнівайтеся, - це все ж дуже доступний і простий рецепт фаршу для котлет з свинини, так що сумніви в сторону, - готуємо!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1/2 склянки
- Хліб білий - 2 скибочки
- Зелень - 1 За смаком
1. Отже, насамперед м'ясо пропустимо через м'ясорубку, щоб вийшов фарш. Додамо спеції, сіль і перець.
2. Молоко прогреваем, і заллємо хліб (без кірочок) відмокати. Тим часом подрібнити цибулю і зелень. А потім додамо ці всі інгредієнти до фаршу і добре перемішати.
3. Тепер додамо яйце і спеції, якщо потрібно. Перемішаємо ще раз ретельно. Найкраще заважати руками, і відбивати пару раз, як тісто.
4. Формуємо котлети, обвалюють кожну в борошні або сухарях, і обсмажити на сковороді, або ж тушкуємо в духовці.
5. Смачного!