Фарш для котлет класичний
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яке блюдо краще всього повністю зробити вдома. Ніяких магазинних заготовок, і тоді смак буде неймовірним. Наприклад, м'ясні страви я готую, починаючи з азів. Намагаюся все робити сама, як тут.
Якщо ви будете знати про те, як приготувати фарш для котлет класичний, то спробуєте найсмачніші вироби! Цей варіант дуже соковитий і в міру жирний, адже в ньому поєднується яловичина зі свининою. Надалі масу можна і смажити, і запікати. Пропорції продуктів не міняйте, адже прораховано все ідеально.
- Свинина, м'якоть - 150 грам
- Яловичина, м'якоть - 200 грам
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Кріп, гілочка - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 0, 25 штуки
- Хліб білий - 1 скибочку
- Часник - 3 зубчики
- Молоко - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Пропустіть через м'ясорубку яловичину і свинину.
Потім додайте цибулю, часник і зелень.
Замочіть шматочки хліба в молоці на 5-7 хвилин.
Потім хліб також пропустіть через м'ясорубку.
У фарш додайте яйце, сіль і перець. Масу ретельно перемішайте. Все готово!