Рецепт Фарш для котлет класичний фото

Фарш для котлет класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гарячі страви, Котлети

Будь-яке блюдо краще всього повністю зробити вдома. Ніяких магазинних заготовок, і тоді смак буде неймовірним. Наприклад, м'ясні страви я готую, починаючи з азів. Намагаюся все робити сама, як тут.

Якщо ви будете знати про те, як приготувати фарш для котлет класичний, то спробуєте найсмачніші вироби! Цей варіант дуже соковитий і в міру жирний, адже в ньому поєднується яловичина зі свининою. Надалі масу можна і смажити, і запікати. Пропорції продуктів не міняйте, адже прораховано все ідеально.

  • Свинина, м'якоть - 150 грам
  • Яловичина, м'якоть - 200 грам
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Кріп, гілочка - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 0, 25 штуки
  • Хліб білий - 1 скибочку
  • Часник - 3 зубчики
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
фарш для котлет класичний - фото крок 1
Пропустіть через м'ясорубку яловичину і свинину.
фарш для котлет класичний - фото крок 2
Потім додайте цибулю, часник і зелень.
фарш для котлет класичний - фото крок 3
Замочіть шматочки хліба в молоці на 5-7 хвилин.
фарш для котлет класичний - фото крок 4
Потім хліб також пропустіть через м'ясорубку.
фарш для котлет класичний - фото крок 5
У фарш додайте яйце, сіль і перець. Масу ретельно перемішайте. Все готово!

Схожі рецепти