Маринований фарш для котлет
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний, але разом з тим смачний варіант приготування звичайних котлет (фаршу для них). Розповідаю про рецепт, як приготувати маринований фарш для котлет. Смачне і просте повсякденне блюдо.
Навіть настільки звичне для нас страву можна приготувати по-різному. Ви можете зробити фарш для котлет, подрібнивши м'ясо на м'ясорубці або порубати його ножем. Думаю, що багато хто і не чули про такий спосіб приготування, як маринування фаршу. Всі спеції та інші доповнення втручаються в самому кінці, безпосередньо перед обсмажуванням котлет.
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 2 штуки
1. Очистіть цибулю і пропустіть його через м'ясорубку, змішайте фарш з соком цибулі і макухою, затягніть м'ясо плівкою і відправте на 3-5 годин в холодильник для маринування. Дістаньте фарш і вбийте яйця, додайте сіль, перець і ще раз перемішайте. Викладіть фарш на плівку і накрийте ще одні шаром, prizhmite.
2. За допомогою кулінарного кільця виріжте котлети необхідної форми, не хвилюйтесь, вони не пристане до столу.
3. Розігрійте сковороду-гриль з соняшниковою олією і викладіть котлети в розігріте масло.
4. Обсмажуйте котлети з двох сторін до готовності, потім перекладіть на тарілку.
5. Подавайте котлети гарячими з гарніром з картоплі. Смачного!