Фарш для котлет
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20-30
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Одне з найбільш популярних і улюблених російських страв - це котлети. Їх готують з курячого, яловичого, свинячого, індичого м'яса. Розповім про простому рецепті, як приготувати фарш для котлет.
Опис приготування:
Сміливо можна змішувати два або кілька видів м'ясного фаршу. Якщо не їсте м'ясо, зробіть овочеві котлети. Обсмажуйте їх на сковороді, запікайте в духовці або приготуйте на пару. Можна зробити їх з начинкою з сиру, зелений. Подавайте їх гарячими з будь-яким гарніром або їжте з шматочком хліба.
- Свинячий фарш - 750 грам
- Фарш із яловичини - 750 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
1. У велику миску викладіть обидва види фаршу, перемішайте руками або ложкою.
2. Очистіть цибулю і натріть його на крупній тертці, перекладіть в миску до фаршу, додайте молоко, сіль і poperčite.
3. На великій тертці натріть кабачки, викладіть їх до фаршу.
4. Вбийте курячі яйця, перемішайте гарненько до отримання однорідної маси.
5. Змочіть руки і отщіпніте невелику кількість фаршу, сформуйте кульки.
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети.
7. Обсмажуйте їх по 3-5 хвилин з кожного боку, потім перекладіть в каструлю і остудіть або подавайте відразу.