Рецепт Фарш для котлет фото

Фарш для котлет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 20-30
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одне з найбільш популярних і улюблених російських страв - це котлети. Їх готують з курячого, яловичого, свинячого, індичого м'яса. Розповім про простому рецепті, як приготувати фарш для котлет.

Опис приготування:

Сміливо можна змішувати два або кілька видів м'ясного фаршу. Якщо не їсте м'ясо, зробіть овочеві котлети. Обсмажуйте їх на сковороді, запікайте в духовці або приготуйте на пару. Можна зробити їх з начинкою з сиру, зелений. Подавайте їх гарячими з будь-яким гарніром або їжте з шматочком хліба.

  • Свинячий фарш - 750 грам
  • Фарш із яловичини - 750 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
фарш для котлет - фото крок 1
1. У велику миску викладіть обидва види фаршу, перемішайте руками або ложкою.
фарш для котлет - фото крок 2
2. Очистіть цибулю і натріть його на крупній тертці, перекладіть в миску до фаршу, додайте молоко, сіль і poperčite.
фарш для котлет - фото крок 3
3. На великій тертці натріть кабачки, викладіть їх до фаршу.
фарш для котлет - фото крок 4
4. Вбийте курячі яйця, перемішайте гарненько до отримання однорідної маси.
фарш для котлет - фото крок 5
5. Змочіть руки і отщіпніте невелику кількість фаршу, сформуйте кульки.
фарш для котлет - фото крок 6
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети.
фарш для котлет - фото крок 7
7. Обсмажуйте їх по 3-5 хвилин з кожного боку, потім перекладіть в каструлю і остудіть або подавайте відразу.

Схожі рецепти