Фарш для котлет
(покроковий рецепт з фото)
Одне з найбільш популярних і улюблених російських страв - це котлети. Їх готують з курячого, яловичого, свинячого, індичого м'яса. Розповім про простому рецепті, як приготувати фарш для котлет.
Сміливо можна змішувати два або кілька видів м'ясного фаршу. Якщо не їсте м'ясо, зробіть овочеві котлети. Обсмажуйте їх на сковороді, запікайте в духовці або приготуйте на пару. Можна зробити їх з начинкою з сиру, зелений. Подавайте їх гарячими з будь-яким гарніром або їжте з шматочком хліба.
- Свинячий фарш - 750 грам
- Фарш із яловичини - 750 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
1. У велику миску викладіть обидва види фаршу, перемішайте руками або ложкою.
2. Очистіть цибулю і натріть його на крупній тертці, перекладіть в миску до фаршу, додайте молоко, сіль і poperčite.
3. На великій тертці натріть кабачки, викладіть їх до фаршу.
4. Вбийте курячі яйця, перемішайте гарненько до отримання однорідної маси.
5. Змочіть руки і отщіпніте невелику кількість фаршу, сформуйте кульки.
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети.
7. Обсмажуйте їх по 3-5 хвилин з кожного боку, потім перекладіть в каструлю і остудіть або подавайте відразу.