Рецепт Фарш для котлет фото

Фарш для котлет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Одне з найбільш популярних і улюблених російських страв - це котлети. Їх готують з курячого, яловичого, свинячого, індичого м'яса. Розповім про простому рецепті, як приготувати фарш для котлет.

Сміливо можна змішувати два або кілька видів м'ясного фаршу. Якщо не їсте м'ясо, зробіть овочеві котлети. Обсмажуйте їх на сковороді, запікайте в духовці або приготуйте на пару. Можна зробити їх з начинкою з сиру, зелений. Подавайте їх гарячими з будь-яким гарніром або їжте з шматочком хліба.

  • Свинячий фарш - 750 грам
  • Фарш із яловичини - 750 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
фарш для котлет - фото крок 1
1. У велику миску викладіть обидва види фаршу, перемішайте руками або ложкою.
фарш для котлет - фото крок 2
2. Очистіть цибулю і натріть його на крупній тертці, перекладіть в миску до фаршу, додайте молоко, сіль і poperčite.
фарш для котлет - фото крок 3
3. На великій тертці натріть кабачки, викладіть їх до фаршу.
фарш для котлет - фото крок 4
4. Вбийте курячі яйця, перемішайте гарненько до отримання однорідної маси.
фарш для котлет - фото крок 5
5. Змочіть руки і отщіпніте невелику кількість фаршу, сформуйте кульки.
фарш для котлет - фото крок 6
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети.
фарш для котлет - фото крок 7
7. Обсмажуйте їх по 3-5 хвилин з кожного боку, потім перекладіть в каструлю і остудіть або подавайте відразу.

Схожі рецепти