Фарш зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не довіряєте магазинному фаршу, приготуйте його будинку, власноруч. Запевнюю вас, результат вам сподобається, до того ж, тут немає нічого надскладного. Потрібен лише хороший шматочок свинини!
До вашої уваги - простий рецепт приготування фаршу з свинини. Іноді фарш готують, змішуючи два види м'яса, наприклад, свинину і телятину (яловичину). Що ще можна додавати в фарш? ароматичні трави, кріп, петрушку або кинзу. Готовий фарш використовується для приготування перших і других страв, випічки або легких закусок. Хай щастить!
- Свинина - 1 кілограм
- Сало - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Промийте м'ясо і сало, очистіть їх від плівок і інших жилок. Наріжте середніми шматочками.
Своїм та очищаємо цибулю і часник.
Перемелюємо інгредієнти за допомогою м'ясорубки.
Додаємо перець і сіль.
Ретельно вимішуємо і фарш готовий!