Фарш із яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування яловичого фаршу - справжня знахідка! З нього і котлети виходять соковитими і смачними, і всілякі рулети, де в якості начинки можна багато чого смачного використовувати!
Звичайно ж, у кожної господині є свій улюблений рецепт приготування яловичого фаршу. Але як мені здається, варто іноді звертати увагу і на інші. Так, я завжди користувалася рецептом моєї мами, і дивувалася, чому ж котлети виходять добре, а ось всілякі запіканки розвалюються на очах? А потім просто відкрила для себе цей простий рецепт яловичого фаршу і користуюся тільки їм!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Кнопка - 2 скибочки (розмочити у воді або молоці)
- Крем - 2 Ст. Ложки (можна замінити водою, молоком або майонезом.)
- Спеції - За смаком
1. Отже, пропускаємо для початку через м'ясорубку наше м'ясо - яловичину. Цибуля подрібнюємо в блендері, батон замочимо в молоці.
2. І ось, коли ви все інгредієнти підготували, змішуємо їх в одній великій каструлі або мисці. Фарш готовий!
3. Тепер можете готувати запіканку, рулет або котлети, і бути впевненими, що м'ясо буде соковитим, але при цьому не розвалюватися в процесі приготування!