Морська капуста з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам блюдо повністю вегетаріанське і дієтичне. Легке у виконанні, чудове за своїми смаковими якостями. Я розповім, як гпріготовіть морську капусту з рисом. Корисно і смачно!
Всім відомо, що рис здатний виводити надлишки рідини в організмі. Тому він так корисний для всіх, хто хоче привести себе в форму. Водорості також мають ефект схуднення. Вони насичують організм корисними мікроелементами, дарують відчуття ситості, прискорюють метаболізм.
- Морська капуста - 90 грам
- Олія соняшникова - 45 грам
- Мал - 250 грам
Мал ретельно промиваємо холодною водою. Так, щоб вода, в якій знаходиться крупа, стала прозорою. Потім заливаємо водою, ставимо на вогонь, доливаємо столову ложку рослинної олії. Щоб наш рис не злипнувся. Варимо під кришкою на тихому вогні 40 хвилин.
Як тільки рис приготується, додаємо туди морську капусту. Ретельно перемішуємо ложкою.
Даємо нашої рисової масі настоятися. Так, щоб рис просочився ароматом водоростей. Можна додати спеції і сіль за смаком. Викладаємо на красиву тарілку. Можна подавати з маринованим імбиром і порізаним свіжим огірочком. Смачного!