Морозиво з медом
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблені ласощі з дитинства - морозиво, яке можна приготувати з будь-якою начинкою. В даному випадку це буде морозиво з медом в домашніх умовах.
Улюблені ласощі можна зробити ще смачніше - додайте до морозива фрукти, а ще краще мед. Цей продукт, як відомо, багатий вітамінами і корисними речовинами, а разом з морозивом мед смакує ще краще!
- Молоко - 200 грам
- Жовток - 4 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Ваніль - За смаком
1. Починаємо з головного - ставимо на вогонь молоко і доводимо його до кипіння. Найкраще брати молоко середньої жирності.
2. Окремо збиваємо жовтки, після чого вводимо їх тоненьким струменем в молоко.
3. Доводимо масу до кипіння, постійно помішуючи. Чи не відволікайтеся і не залишайте масу, щоб жовтки не згорнулися.
4. Поки вариться маса збиваємо вершки. Після цього остигле молоко з яйцями змішуємо з вершками, акуратно перемішуємо і перекладаємо в форму.
5. Ставимо масу в морозильну камеру, після чого через 15 хвилин дістаємо і перемішуємо. Потім знову відправляємо в морозилку і дістаємо через 1 час.
6. Викладаємо на блюдо кружечки морозива або надаємо морозиву будь-яку іншу форму.
7. В кінці поливаємо медом і подаємо до столу. Смачного!