Рецепт Морква з часником і майонезом фото

Морква з часником і майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Корисний обід
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

До вашої уваги - простий рецепт моркви з часником і майонезом, універсальний салатик на кожен день. Готується швидко, а підходить до будь-яких гарячих страв з м'яса або риби. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Я розповім, як приготувати морква з часником і майонезом, адже це дуже смачна і універсальна гостра закуска. Її можна подавати до будь-якого гарячого блюда (особливо, якщо це ситне, "важке" блюдо з м'яса), або в якості начинки для пиріжків, або навіть просто мазати цю овочеву суміш на хліб. Приступимо?

1. Морквину моєму, чистим, і трьом на крупній тертці.

2. Складаємо морквину в мисочку, і посипаємо її приправами на ваш смак (добре для цього салату підходять спеції для моркви по-корейськи).

3. Тепер часник чистимо, і дрібно нарізаємо, або ж пропускаємо через прес.

4. Додаємо часник до моркви, і ретельно перемішати.

5. Додамо майонез і сіль за смаком, і ще раз перемішати.

Готово! До речі, цей простий рецепт моркви з часником і майонезом дозволяє використовувати і інші інгредієнти. Наприклад, я взимку додаю ще й курагу або чорнослив і волоські горіхи. Словом, корисний і смачний рецепт приготування моркви з часником і майонезом відноситься до розряду моїх улюблених корисних салатів, сподіваюся, він сподобається і вам.


  • Морква - 200 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
Я розповім, як приготувати морква з часником і майонезом, адже це дуже смачна і універсальна гостра закуска. Її можна подавати до будь-якого гарячого блюда (особливо, якщо це ситне, "важке" блюдо з м'яса), або в якості начинки для пиріжків, або навіть просто мазати цю овочеву суміш на хліб. Приступимо?

1. Морквину моєму, чистим, і трьом на крупній тертці.

2. Складаємо морквину в мисочку, і посипаємо її приправами на ваш смак (добре для цього салату підходять спеції для моркви по-корейськи).

3. Тепер часник чистимо, і дрібно нарізаємо, або ж пропускаємо через прес.

4. Додаємо часник до моркви, і ретельно перемішати.

5. Додамо майонез і сіль за смаком, і ще раз перемішати.

Готово! До речі, цей простий рецепт моркви з часником і майонезом дозволяє використовувати і інші інгредієнти. Наприклад, я взимку додаю ще й курагу або чорнослив і волоські горіхи. Словом, корисний і смачний рецепт приготування моркви з часником і майонезом відноситься до розряду моїх улюблених корисних салатів, сподіваюся, він сподобається і вам.

Схожі рецепти