Морква з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але дуже поживний салат, який готується дуже швидко. Дуже корисний і дуже популярний.
Як відомо, морква дуже корисний овоч. Каротин, яким багата морква, засвоюється виключно з маслом. У майонезі масло присутній, тому давайте приготуємо один з найшвидших салатів:) До вашої уваги - класичний рецепт моркви з майонезом.
- Морква - 400-500 грам
- Майонез - 50 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Морковку чистим, моєму і натираємо або на середній, або на дрібній тертці.
Часник чистимо і подрібнюємо. Можна за допомогою давилки, а можна розтерти в ступці з сіллю. Потім додаємо його до морквині.
Солимо. Можна додати чорного меленого перцю. Додаємо майонез і добре перемішуємо. Можна подавати на стіл. Але я б рекомендувала дати салатик постояти в холодильнику хоча б пів години. Він настоїться і буде смачніше:)