Рецепт Морква в мультиварці фото

Морква в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Морква в мультиварці - це дуже смачний морквяний гарнір без особливого клопоту. Завдяки приготування в мультиварці морква зберігає всі корисні властивості. Спробуйте!

Опис приготування:

Морква в мультиварці, приготована за цим рецептом, прекрасно доповнить і смаком, і кольором будь-яку страву. Смак трохи незвичний, можна доповнювати рецепт новими інгредієнтами згідно вашому смаку. Отже, приступаємо.

1. Очищаємо моркву і нарізаємо невеликими, але і не зовсім тонкими кружечками. Можна скористатися спеціальною фігурною теркою і тоді кружечками моркви можна красиво прикрасити святковий блюдо.

2. У чаші мультиварки розтоплюємо вершкове масло - якщо вирішили готувати на ньому. Якщо на рослинному - просто заливаємо його в чашу.

3. Викладаємо в чашу підготовлену моркву, томатну пасту і сухі трави. Солимо і перчимо.

4. Включаємо режим"випічка" з 30 хвилин. Кожні 10 хвилин необхідно перемішувати морква.

5. Після закінчення часу програми пробуємо морква на готовність і на сіль. Якщо необхідно - додаємо солі. Якщо ступінь готовності моркви вас не задовольняє - включите мультиварку на тому ж режимі ще раз хвилин на 5-10.

Удачі вам!

  • Морква - 500 грам
  • Вершкове або рослинне масло - 50 грам
  • Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Сушені трави - 2 щіпки (ваші улюблені)
Морква в мультиварці, приготована за цим рецептом, прекрасно доповнить і смаком, і кольором будь-яку страву. Смак трохи незвичний, можна доповнювати рецепт новими інгредієнтами згідно вашому смаку. Отже, приступаємо.

1. Очищаємо моркву і нарізаємо невеликими, але і не зовсім тонкими кружечками. Можна скористатися спеціальною фігурною теркою і тоді кружечками моркви можна красиво прикрасити святковий блюдо.

2. У чаші мультиварки розтоплюємо вершкове масло - якщо вирішили готувати на ньому. Якщо на рослинному - просто заливаємо його в чашу.

3. Викладаємо в чашу підготовлену моркву, томатну пасту і сухі трави. Солимо і перчимо.

4. Включаємо режим"випічка" з 30 хвилин. Кожні 10 хвилин необхідно перемішувати морква.

5. Після закінчення часу програми пробуємо морква на готовність і на сіль. Якщо необхідно - додаємо солі. Якщо ступінь готовності моркви вас не задовольняє - включите мультиварку на тому ж режимі ще раз хвилин на 5-10.

Удачі вам!

Схожі рецепти