Рецепт Морква по-корейськи в домашніх умовах фото

Морква по-корейськи в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Морква по-корейськи дуже популярна в нашій країні, і не дарма, адже вдале поєднання природного солодощі моркви і гострих спецій перетворюється в дуже смачний салат. Спробуйте приготувати його і ви!

Опис приготування:

Морква по-корейськи я готую дуже часто. Без неї не обходиться жоден святковий стіл, та й в будні вона прекрасно йде вприкуску до будь-якої страви. Готується морквина дуже швидко, натирається на спеціальній тертці, додаються спеції, оцет, олія, а після закінчення декількох годин її можна ставити на стіл. Пропоную класичний рецепт, як приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах.

  • Морква - 500 грам
  • Приправа для корейської моркви - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 3 зубчики
  • Соняшникова олія - 60 мілілітрів
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
морква по-корейськи в домашніх умовах - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Морква попередньо промийте і очистіть.
морква по-корейськи в домашніх умовах - фото крок 2
Натріть моркву на спеціальній тертці, яка робить довгу тонку соломку. Якщо у вас такий терки немає, то можете скористатися і будь-який інший, смак готового блюда від цього не зміниться.
морква по-корейськи в домашніх умовах - фото крок 3
Додайте приправу для корейської моркви. Знадобиться 1-2 ст. Ложки, кількість залежить від ваших смакових уподобань.
морква по-корейськи в домашніх умовах - фото крок 4
Видавіть 3 зубчики часнику.
морква по-корейськи в домашніх умовах - фото крок 5
Змішайте в невеликій каструльці соняшникову олію і оцет, доведіть до кипіння і вилийте в морква. Добре перемішайте отриманий салат і відправте його в холодильник на 2-3 годину. Після закінчення цього часу морква по-корейськи можна вживати. Вона прекрасно підійде в якості доповнення до будь-якої страви.

Схожі рецепти