Рецепт Молоки горбуши, смажені в клярі фото

Молоки горбуши, смажені в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Молочко вважаються дуже корисними. Їх необхідно вживати при нестачі заліза в організмі. Молочко смажать, додають в рибний фарш.

Опис приготування:

Молочко використовують при приготуванні юшки, солянки рибної, рибного супу. Навіть в салати додають молочко. У клярі молочко теж дуже гарні.

  • Молоки - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Вода (кип'ячена) - 2-3 Ст. Ложок
  • Чорний перець - За смаком
молоки горбуши, смажені в клярі - фото крок 1
1. Молочко добре промити і порізати на порційні шматочки. За смаком посолити і поперчити, і залишити в стороні.
молоки горбуши, смажені в клярі - фото крок 2
2. Тепер, поки молочко просолюється, приготовим кляр. Для цього в окремий посуд розбити яйця, додати борошно, сіль, перець і воду. Все ретельно перемішати, щоб не залишилося грудочок, а вийшла однорідна маса, не надто густа.
молоки горбуши, смажені в клярі - фото крок 3
3. У сковорідці розігріти олію. Кожен шматочок молочко обваляти в клярі і викладати в масло. Молочко смажаться дуже швидко. Як тільки диплом на молочко стала золотистою, перевернути її на інший бік.
молоки горбуши, смажені в клярі - фото крок 4
4. Блюдо готово. При бажанні можна прикрасити гілочками зелені. До смажених молоко можна подати смажену картоплю або картопляне пюре.

Схожі рецепти