Молочно-сирне желе «Катруся»
(покроковий рецепт з фото)
Желатин - чудовий дієтичний продукт, в складі якого міститься колаген і близько 85% білка. Десерти на основі желатину - це неймовірно смачно і красиво, а з сиром - ще більш корисно.
Цей десерт підходить всім, хто стежить за своєю фігурою або відновлює суглоби. Можна зробити як багато маленьких десертів, так і один великий, тут вже суто на ваш вибір.
- Желатин - 15 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Знежирений сир - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
1. Желатин залийте холодною водою і залиште, щоб набряк.
2. Знежирений сир перетріть через сито.
3. Молоко доведіть до кипіння, потім Відведіть туди набряклий желатин. Розчиніть його.
4. В молоко додайте цукор за смаком. Я додала 2 ст. Ложки.
5. Залийте молоком сир, все добре перемішайте.
6. Перелийте все в силіконові формочки, поставте в холод.
7. Готовий десерт перекладіть в підходящий посуд і подавайте з варенням, згущеним молоком або сиропом.