Рецепт Молочно-сирне желе «Катруся» фото

Молочно-сирне желе «Катруся»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Молоко , Желатин
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Желатин - чудовий дієтичний продукт, в складі якого міститься колаген і близько 85% білка. Десерти на основі желатину - це неймовірно смачно і красиво, а з сиром - ще більш корисно.

Опис приготування:

Цей десерт підходить всім, хто стежить за своєю фігурою або відновлює суглоби. Можна зробити як багато маленьких десертів, так і один великий, тут вже суто на ваш вибір.

  • Желатин - 15 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Знежирений сир - 200 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
молочно-сирне желе
1. Желатин залийте холодною водою і залиште, щоб набряк.
молочно-сирне желе
2. Знежирений сир перетріть через сито.
молочно-сирне желе
3. Молоко доведіть до кипіння, потім Відведіть туди набряклий желатин. Розчиніть його.
молочно-сирне желе
4. В молоко додайте цукор за смаком. Я додала 2 ст. Ложки.
молочно-сирне желе
5. Залийте молоком сир, все добре перемішайте.
молочно-сирне желе
6. Перелийте все в силіконові формочки, поставте в холод.
молочно-сирне желе
7. Готовий десерт перекладіть в підходящий посуд і подавайте з варенням, згущеним молоком або сиропом.

Схожі рецепти