Рецепт Молочно-часниковий соус фото

Молочно-часниковий соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Овочі, Молочні продукти, Молоко, Часник
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На швидку руку
Соуси, До м'яса, Часниковий соус, До салату

Напевно під час приготування тих чи інших страв ви замислювалися над тим, ніж посилити їх смак. Відмінний варіант - молочно-часниковий соус в домашніх умовах.

Сподіваюся, що даний соус не займе у вас багато часу і стане відмінним доповненням до багатьох кулінарним шедеврам. До м'яса такий соус підходить найкраще, дуже рекомендую!

  • Часник - 4 зубчики
  • Сир твердий - 200 грам
  • Вершки - 130 грам
  • Сіль і перець - За смаком
молочно-часниковий соус - фото крок 1
1. Соусів для м'яса, салатів і птиці існує незліченна кількість. Представлений класичний рецепт молочно-часникового соусу чудово посилить смак практично будь-якої страви, особливо м'яса і салатів.
молочно-часниковий соус - фото крок 2
2. Натріть твердий сир на крупній тертці, після чого помістіть його в посуд з високими бортами. Для цього соусу слід вибрати вершки не більше 35% жирності.
молочно-часниковий соус - фото крок 3
3. Змішайте ретельно інгредієнти і додайте за смаком сіль, перець і приправи. Нагрійте на водяній бані соус, поки не розчиниться сир. Далі зніміть з вогню і додайте в масу видавлений часник (саме видавлений, оскільки через землянку він пустить сік).
молочно-часниковий соус - фото крок 4
4. Готовий соус помістіть в спеціальну креманку і подавайте до столу. Його можна додавати в салати і використовувати для будь-яких м'ясних страв.

Схожі рецепти