Млинці з солодкою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якось мені попався рецепт чудового домашнього джему з полуниці. До складу рецепта входить апельсин, що оттеніет смак полуниці. Принадність ще і в тому, що сам джем абсолютно без кісточок.
Готуємо традиційне тісто для млинців з яєць, борошна, води і молока. Смажимо на розпеченій сковороді на олії. На готові млинці викладаємо солодку начинку і загортаємо трубочкою або конвертиком.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Окріп - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Варення або джем - 1 Склянка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Вбийте в миску два яйця, додайте цукор, сіль, розпушувач. Знову збийте.
Влийте окріп, постійно помішуючи. Яйця не згорнуться. Тепер вливайте молоко. Температура молока може бути і холодної.
Просійте борошно і замісіть однорідне тісто. Влийте до тесту пару ложок рослинного масла, щоб готові млинці краще відходили від сковороди.
На сковороді обсмажте млинці з двох сторін.
На кожен млинець викладаємо по 1 ст. Ложці начинки. Звертаємо в конвертик.
Подаємо до столу.