Рецепт Рулетики з гостро-солодкою начинкою фото

Рулетики з гостро-солодкою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив , Часник
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рулетики - це ідеальна закуска до святкового столу або повсякденного. Мені подобаються незвичайні і сміливі поєднання, тому розповім, як приготувати рулетики з гостро-солодкою начинкою.

Опис приготування:

Цього разу приготував рулети зі свинини з начинкою з чорносливу і часнику. Їх можна використовувати в якості закуски або основного блюда, а подавати з гарніром з пюре, свіжих або печених овочів. Смак готового блюда виходить дуже цікавим, з солодкуватим присмаком і легкої гостротою часнику.

  • Свинина - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 штуки
  • Чорнослив - 100 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Кардамон - 1 штука
рулетики з гостро-солодкою начинкою - фото крок 1
1. Чорнослив промиваю в окропі і подрібнюю. Часник чищу і нарізаю шматочками.
рулетики з гостро-солодкою начинкою - фото крок 2
2. Свинину мою і нарізаю шматочками, потім відбиваю молотком під харчовою плівкою, натираю кожен шматочок сіллю і перцем. Потім на кожен шматочок викладаю чорнослив з часником.
рулетики з гостро-солодкою начинкою - фото крок 3
3. Кожен шматочок загортаю щільно рулетиком.
рулетики з гостро-солодкою начинкою - фото крок 4
4. Цибулину чищу і мою, нарізаю товстими кружечками, як для шашлику.
рулетики з гостро-солодкою начинкою - фото крок 5
5. Сковороду відправляю на вогонь і наливаю трохи рослинного масла, потім розігріваю і викладаю туди рулетики. Обсмажую з одного боку, потім перевертаю. Поверх м'яса кладу кільця цибулі, лавровий лист і кардамон.
рулетики з гостро-солодкою начинкою - фото крок 6
6. Вливаю в сковороду 200 мілілітрів окропу і готую на мінімальному вогні близько 20 хвилин. Перекладаю м'ясо на тарілку і нарізаю шматочками. Лук розтираю на сковороді з підливою і поливаю отриманою сумішшю рулети. Подаю страву гарячим з пір'ям зеленого лука.

Схожі рецепти