Креветки в гостро-солодкому маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Досвідчених публіку вже складно здивувати поєднанням протилежних смаків в страві. Але в умілих руках кухаря це все одно працює і буде продовжувати радувати. Такі рецепти не залишаться непоміченими.
У цій інструкції опишу для вас, як приготувати креветки в гостро-солодкому маринаді, який одночасно є соусом. У ньому морепродукти карамелізіруется і отримують красиву скориночку. Цей рецепт простий і швидкий, що, звичайно, радує. На гарнір подавайте відварений рис і поливайте все соком лайма.
- Креветки - 500 грам
- Мед - 50 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Імбир мелений - 2 чайних ложки
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
1. Заздалегідь відваріть і почистіть креветки.
2. Зробіть маринад, змішавши перець, подрібнений часник, мед і соус.
3. Потім креветки залийте маринадом і перемішайте.
4. Після цього розігрійте на сковороді обидва види масла. Викладіть креветки.
5. Обсмажте морепродукти 2-3 хвилини, пару раз їх перевернувши і додаючи маринад.
6. Подавайте креветки з зеленню і соком лайма. Смачного!