Рецепт Гостро-солодкий морквяний біск фото

Гостро-солодкий морквяний біск
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Гостре , Супи-пюре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Цей морквяний суп-пюре з додаванням банана збагатить меню людей, дотримуються посту або вегетаріанську дієту. Биск виходить яскравим за кольором, насиченим, гострим за смаком, має зігріваючий ефект.

Опис приготування:

Морквяний біск готується досить швидко, буквально за півгодини. Має приємну кремовою структурою і незвичайним гостро-солодким поєднанням за смаком.

  • Морква - 400 грам
  • Банан - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець червоний пекучий - 1/2 чайних ложки
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Каррі - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Молоко кокосове - 1/2 склянки
  • Вода - 600 мілілітрів
гостро-солодкий морквяний біск - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Моркву і цибулю вимийте, очистіть. Банан очистіть.
гостро-солодкий морквяний біск - фото крок 2
Лук подрібніть, пассеруйте на розігрітій олії до м'якості. Додайте каррі, сушений часник, імбир, червоний пекучий перець, перемішайте.
гостро-солодкий морквяний біск - фото крок 3
Додайте моркву, натерту на крупній тертці. Влийте гарячу воду, приправити сіллю.
гостро-солодкий морквяний біск - фото крок 4
Додайте банан, нарізаний на шматочки, доведіть до кипіння. Зменшіть нагрів до середнього, накрийте кришкою, варіть протягом 25 хвилин до м'якості моркви.
гостро-солодкий морквяний біск - фото крок 5
Збийте суп блендером до однорідності. Влийте кокосове молоко, сіль за смаком, доведіть до кипіння, зніміть з вогню.
гостро-солодкий морквяний біск - фото крок 6
Подавайте зі свіжим базиліком. Смачного!

Схожі рецепти