Гостро-солодкий морквяний біск
(покроковий рецепт з фото)
Цей морквяний суп-пюре з додаванням банана збагатить меню людей, дотримуються посту або вегетаріанську дієту. Биск виходить яскравим за кольором, насиченим, гострим за смаком, має зігріваючий ефект.
Морквяний біск готується досить швидко, буквально за півгодини. Має приємну кремовою структурою і незвичайним гостро-солодким поєднанням за смаком.
- Морква - 400 грам
- Банан - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець червоний пекучий - 1/2 чайних ложки
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1/2 чайних ложки
- Каррі - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Молоко кокосове - 1/2 склянки
- Вода - 600 мілілітрів
Підготуйте необхідні продукти. Моркву і цибулю вимийте, очистіть. Банан очистіть.
Лук подрібніть, пассеруйте на розігрітій олії до м'якості. Додайте каррі, сушений часник, імбир, червоний пекучий перець, перемішайте.
Додайте моркву, натерту на крупній тертці. Влийте гарячу воду, приправити сіллю.
Додайте банан, нарізаний на шматочки, доведіть до кипіння. Зменшіть нагрів до середнього, накрийте кришкою, варіть протягом 25 хвилин до м'якості моркви.
Збийте суп блендером до однорідності. Влийте кокосове молоко, сіль за смаком, доведіть до кипіння, зніміть з вогню.
Подавайте зі свіжим базиліком. Смачного!