Рецепт Морквяний солодкий пиріг фото

Морквяний солодкий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Морквяний пиріг, приготований за цим рецептом, можна вважати десертом, смачним десертом. Чим соковитіше морква, тим смачніше вийде пиріг. Суху торішню моркву бажано не використовувати.

Кількість порцій: 8
  • Морква - 500 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Борошно - 160 грам
  • Розпушувач, пакетик - 2 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
морквяний солодкий пиріг - фото крок 1
1. Для тесту нашого пирога промити і почистити моркву. Порізати її невеликими шматочками. Змішати в окремому посуді просіяне борошно, сіль, цукор і розпушувач. У блендер влити яйця і оливкове масло. Додати борошно з приправами і шматочки моркви. Все подрібнити до однорідного стану.
морквяний солодкий пиріг - фото крок 2
2. Форму для запікання вистелити пергаментним папером. Вилити наше тісто в форму. Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів. Ставимо в духовку форму з тестом.
морквяний солодкий пиріг - фото крок 3
3. Випікатися пиріг буде близько 50 хвилин. Потрібно просто стежити за ним. Це залежить від розміру вашої форми. Для пирога можна зробити соус. Для цього візьміть 100-150 мл вершків і Уваров його з 1-2 ложками меду. Вогонь повинен бути маленьким. Соус постійно треба заважати. Наріжте пиріг на порційні шматки, полийте соусом і прикрасьте ягодами. Можна подавати. Смачного!

Схожі рецепти