Рецепт Курка в гостро-солодкому маринаді фото

Курка в гостро-солодкому маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гостре

Нас вже складно здивувати поєднанням солодких і гострих смаків в гарячих стравах. Але є все-таки рецепти, які здатні розбурхати уяву. Наприклад, цей варіант не схожий ні на один інший.

Прочитайте про те, як приготувати курку в гостро-солодкому маринаді. Він буде складатися з лука, меду, фініків, часнику, гірчиці і ще декількох інгредієнтів. Спочатку здається, що вони не поєднуються, але це зовсім не так. На гарнір подавайте картопляне пюре або запечені овочі майже без приправ.

  • Курка - 1800 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Фінік - 150 грам
  • Зелена цибуля, перо - 2 штуки
  • Апельсиновий сік - 6 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Зернова гірчиця - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 6 Ст. Ложок
  • Чебрець сухий мелений - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний пластівцями - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2, 5 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Fistashki - За смаком
курка в гостро-солодкому маринаді - фото крок 1
1. У мисці перемішайте цедру лимона і апельсина, а також їх сік. Додайте гірчицю, перець, олія, чебрець, подрібнений часник і сіль.
курка в гостро-солодкому маринаді - фото крок 2
2. Курку розберіть на частини. Викладіть їх в щільний закривається пакет для маринування. Додайте цибулю півкільцями, подрібнені фініки, морква кружками, і, найголовніше, маринад з першого кроку.
курка в гостро-солодкому маринаді - фото крок 3
3. Залиште курку маринуватися в холодильнику на 6 годин. Після цього викладіть весь вміст пакету на деко.
курка в гостро-солодкому маринаді - фото крок 4
4. Запікайте блюдо 45 хвилин при 220 градусах в духовці.
курка в гостро-солодкому маринаді - фото крок 5
5. Подавайте курку з зеленою цибулею і фісташками. Смачного!

Схожі рецепти