Рецепт Курка в кисло-солодкому маринаді фото

Курка в кисло-солодкому маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Солодке , Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Курка в кисло-солодкому маринаді виходить дуже смачною і соковитою, якщо її запекти в духовці. Подавати таку птицю можна з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Спробуйте, це дуже смачно!

Опис приготування:

Щоб зробити до вечері смачну і соковиту птицю, дізнайтеся, як приготувати курку в кисло-солодкому маринаді. Тоді ви зможете поласувати соковитим м'ясом, яке буквально тане в роті. Можете подавати страву самостійно, а можете доповнити його гарніром або овочевим салатом.

  • Курка - 1 штука
  • Соя - 1/4 склянки
  • Кетчуп - 1/2 склянки
  • Майонез - 1/2 склянки
  • Ченок - 2 зубчики
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 пучок
курка в кисло-солодкому маринаді - фото крок 1
Курку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім розділіть її на частини так, щоб птицю було зручніше маринувати і запікати.
курка в кисло-солодкому маринаді - фото крок 2
До курки додайте цукор, Отримати його на, кетчуп і майонез. Перекладіть всі інгредієнти в пакет, додайте рубану петрушку і гарненько все перемішайте. Залиште курку маринуватися в холодильнику на пару годин, а краще на всю ніч.
курка в кисло-солодкому маринаді - фото крок 3
Візьміть казанок або форму для запікання. Змастіть його рослинним маслом. Це потрібно, щоб курка не"приставала" до нього в процесі запікання. Викладіть у форму весь вміст пакета.
курка в кисло-солодкому маринаді - фото крок 4
Складіть в кілька разів фольгу, накрийте нею форму для запікання. Духовку розігрійте до двохсот двадцяти градусів. Запікайте курочку тридцять хвилин для повної готовності.

Схожі рецепти