Курка в кисло-солодкому маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Курка в кисло-солодкому маринаді виходить дуже смачною і соковитою, якщо її запекти в духовці. Подавати таку птицю можна з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Спробуйте, це дуже смачно!
Щоб зробити до вечері смачну і соковиту птицю, дізнайтеся, як приготувати курку в кисло-солодкому маринаді. Тоді ви зможете поласувати соковитим м'ясом, яке буквально тане в роті. Можете подавати страву самостійно, а можете доповнити його гарніром або овочевим салатом.
- Курка - 1 штука
- Соя - 1/4 склянки
- Кетчуп - 1/2 склянки
- Майонез - 1/2 склянки
- Ченок - 2 зубчики
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 пучок
Курку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім розділіть її на частини так, щоб птицю було зручніше маринувати і запікати.
До курки додайте цукор, Отримати його на, кетчуп і майонез. Перекладіть всі інгредієнти в пакет, додайте рубану петрушку і гарненько все перемішайте. Залиште курку маринуватися в холодильнику на пару годин, а краще на всю ніч.
Візьміть казанок або форму для запікання. Змастіть його рослинним маслом. Це потрібно, щоб курка не "приставала" до нього в процесі запікання. Викладіть у форму весь вміст пакета.
Складіть в кілька разів фольгу, накрийте нею форму для запікання. Духовку розігрійте до двохсот двадцяти градусів. Запікайте курочку тридцять хвилин для повної готовності.