Млинці з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Любіть вранці готувати оладки або млинці? Якщо так, то вам цей рецепт точно стане в нагоді. Оригінальний, з яскравим смаком і м'якою текстурою. Випічка підкорить вас з першого укусу. Варто спробувати!
Підготовку до рецептом найкраще зробити з вечора, варто залишити сир в марлі, щоб пішла рідина. І завдяки цьому ми зробимо смачну начинку. Хоча для початку вам необхідно прочитати про те, як приготувати млинці з апельсином. Цитрусові нотки добре поєднуються з підготовленим тестом.
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Вершковий сир - 240 грам
- Яйце - 4 штуки
- Яєчний жовток - 1 штука
- Цукор - 100 грам(50 г - в тісто, 50 г - в начинку)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Апельсиновий сік - 75 мілілітрів(60 мл - в тісто, 15 мл - в начинку)
- Ванілін - 2 чайних ложки(1 чайна ложка - в тісто, 1 чайна ложка - в начинку)
- Апельсинова цедра - 1 Чайна ложка(0, 5 немає. L. - в тісто, 0, 5 немає. L. - в начинку)
- Сіль - 2 щіпки
- Сир - 200 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
З вечора сир перекладіть в марлю в сито над посудом, щоб пішла рідина. На ранок вичавіть марлю з сиром.
Потім зробіть тісто. Змішайте блендером сік апельсина, цедру, молоко, борошно, цукор, яйця, ванілін і щіпку солі.
Тепер на сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому млинці з обох боків до рум'яної скоринки.
Після цього зробіть начинку. Збийте разом вершковий сир, апельсиновий сік, цукор, ванілін, цедру, сіль і яєчний жовток.
Рівні частини начинки викладіть в млинці, згорніть їх конвертом.
В кінці обсмажте млинці в олії ще раз по 1-ій хвилині з обох сторін.
Подавайте млинці відразу ж з джемом, сметаною або варенням. Приємного чаювання!