Чай з обліпихою і апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, ароматний і зігріваючий напій. Доповнимо обліпиху імбиром і бадьяном. Відмінний варіант чаю для осінньо-зимового періоду! Смачно і корисно!
Холодна пора року дуже сприяє приготуванню таких пряних, ароматних напоїв. З такою гуртки чаю приємно почати робочий день. Або ж випити його перед сном, додавши в нього за смаком мед або цукор. Пробуйте і діліться враженнями!
- Обліпиха - 3-4 Ст. Ложок
- Чай чорний - 1 Ст. Ложок
- Апельсин - 2 часточки
- Бадьян - 2 штуки
- Імбир - 1 чайних ложок
- Вода - 1 літрів (окріп)
Необхідна кількість обліпихи розімніть вилкою. Додайте нарізаний або тертий імбир.
У чайник для заварювання насипте заварку чорного чаю, додайте обліпиху.
Додайте апельсин і бадьян.
Залийте все окропом. Дайте постояти, заваритися хвилин 5-10.
Ароматний вітамінний чай готовий!
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!