Міні-шефердскій пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Знаменитий пастуший Шефердскій пиріг - це запіканка з м'ясного фаршу з овочами і верхом з картопляного пюре. А я захотіла приготувати міні-шефердскіе пироги і подати їх порційно! Смачно і зручно!
А ще я вирішила полегшити цю ситну запіканку і зробити верх з пюре цвітної капусти. Всі подробиці дивіться нижче в рецепті, як приготувати міні-шефердскій пиріг. Отже, приступимо!
- Цвітна капуста - 1/2 штуки
- Фарш м'ясний - 500 грам (баранина)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Розмарин - 1 Чайна ложка (сушений)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 1/2 склянки
- Горошок зелений - 1/2 склянки
- Перець болгарський - 1/2 склянки (подрібнений)
Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте і очистіть.
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і відваріть на пару протягом 8 хвилин.
З'єднайте капусту, сушений часник, масло і сіль в блендері, збийте до стану пюре.
З'єднайте капусту, сушений часник, масло і сіль в блендері, збийте до стану пюре.
У сковороді розігрійте олію, пассеруйте подрібнену цибулю і моркву протягом 3-4 хвилин.
Додайте баранячий фарш, сушений часник, сіль, перець, розмарин, обсмажуйте протягом 4х хвилин.
Борошно обсмажити на сухій сковороді до появи горіхового запаху, додайте до фаршу і перемішайте.
Влийте гарячий м'ясний бульйон, доведіть до кипіння.
Додайте зелений горошок і солодкий перець, Тушіте 5 хвилин.
Додайте зелений горошок і солодкий перець, Тушіте 5 хвилин.
Розподіліть готовий фарш по силіконовим формочках для маффінів. Зверху фаршу розподіліть пюре з цвітної капусти і тертий сир. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 10-15 хвилин до рум'яної скоринки сиру.
Смачного!
Смачного!