Рецепт Міні-шефердскій пиріг фото

Міні-шефердскій пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Бобові, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги, Запіканка

Знаменитий пастуший Шефердскій пиріг - це запіканка з м'ясного фаршу з овочами і верхом з картопляного пюре. А я захотіла приготувати міні-шефердскіе пироги і подати їх порційно! Смачно і зручно!

А ще я вирішила полегшити цю ситну запіканку і зробити верх з пюре цвітної капусти. Всі подробиці дивіться нижче в рецепті, як приготувати міні-шефердскій пиріг. Отже, приступимо!

  • Цвітна капуста - 1/2 штуки
  • Фарш м'ясний - 500 грам (баранина)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Розмарин - 1 Чайна ложка (сушений)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон - 1/2 склянки
  • Горошок зелений - 1/2 склянки
  • Перець болгарський - 1/2 склянки (подрібнений)
міні-шефердскій пиріг - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте і очистіть.
міні-шефердскій пиріг - фото крок 2
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і відваріть на пару протягом 8 хвилин.
З'єднайте капусту, сушений часник, масло і сіль в блендері, збийте до стану пюре.
міні-шефердскій пиріг - фото крок 3
У сковороді розігрійте олію, пассеруйте подрібнену цибулю і моркву протягом 3-4 хвилин.
міні-шефердскій пиріг - фото крок 4
Додайте баранячий фарш, сушений часник, сіль, перець, розмарин, обсмажуйте протягом 4х хвилин.
міні-шефердскій пиріг - фото крок 5
Борошно обсмажити на сухій сковороді до появи горіхового запаху, додайте до фаршу і перемішайте.
міні-шефердскій пиріг - фото крок 6
Влийте гарячий м'ясний бульйон, доведіть до кипіння.
Додайте зелений горошок і солодкий перець, Тушіте 5 хвилин.
міні-шефердскій пиріг - фото крок 7
Розподіліть готовий фарш по силіконовим формочках для маффінів. Зверху фаршу розподіліть пюре з цвітної капусти і тертий сир. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 10-15 хвилин до рум'яної скоринки сиру.
Смачного!

Схожі рецепти