Рецепт Полуничні міні-чизкейки фото

Полуничні міні-чизкейки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Полуниця
Страви без випічки
На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Солодке, Чізкейк

Якщо ви приготуєте їх для зустрічі з друзями, то полуничні міні-чизкейки, по перше, довго не затримаються на вашому столі, а по-друге - ви зробите життя своїх друзів досконалої.

Красиві, смачні, ніжні полуничні міні-чизкейки робляться в формочках для кексів. Дуже незвично і красиво. Що може бути краще чизкейка? Тільки міні-чизкейки з полуницею, це ідеальне поєднання ніжного вершкового смаку чизкейка з дуже ароматною і свіжої кислинкою ягоди. Маленьке насолоду, яке можна собі дозволити, не витративши багато сил і часу. Ну як, приступимо?

  • Пісочне печиво - 12 штук
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Сир - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Згущене молоко - 350 грам
  • Полуниця - 12 штук
  • Збиті вершки - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
полуничні міні-чизкейки - фото крок 1
1. За допомогою кухонного комбайна подрібніть печиво в дрібну крихту. Додайте до нього розтоплене вершкове масло і ванілін.
полуничні міні-чизкейки - фото крок 2
2. В окремій ємності міксером збийте згущене молоко, сир і яйця.
полуничні міні-чизкейки - фото крок 3
3. Розподіліть печиво по формах для випікання, утрамбуйте пальцями тонким шар тарталетки.
полуничні міні-чизкейки - фото крок 4
4. Залийте формочки начинкою і запікайте чизкейки 15 хвилин при температурі 170 градусів.
Готові охолоджені тістечка прикрасьте збитими вершками і половинкою однієї полуниці.

Схожі рецепти