Полуничні міні-чизкейки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви приготуєте їх для зустрічі з друзями, то полуничні міні-чизкейки, по перше, довго не затримаються на вашому столі, а по-друге - ви зробите життя своїх друзів досконалої.
Красиві, смачні, ніжні полуничні міні-чизкейки робляться в формочках для кексів. Дуже незвично і красиво. Що може бути краще чизкейка? Тільки міні-чизкейки з полуницею, це ідеальне поєднання ніжного вершкового смаку чизкейка з дуже ароматною і свіжої кислинкою ягоди. Маленьке насолоду, яке можна собі дозволити, не витративши багато сил і часу. Ну як, приступимо?
- Пісочне печиво - 12 штук
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Сир - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Згущене молоко - 350 грам
- Полуниця - 12 штук
- Збиті вершки - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
1. За допомогою кухонного комбайна подрібніть печиво в дрібну крихту. Додайте до нього розтоплене вершкове масло і ванілін.
2. В окремій ємності міксером збийте згущене молоко, сир і яйця.
3. Розподіліть печиво по формах для випікання, утрамбуйте пальцями тонким шар тарталетки.
4. Залийте формочки начинкою і запікайте чизкейки 15 хвилин при температурі 170 градусів.
Готові охолоджені тістечка прикрасьте збитими вершками і половинкою однієї полуниці.
Готові охолоджені тістечка прикрасьте збитими вершками і половинкою однієї полуниці.