Вишневі міні-чизкейки
(покроковий рецепт з фото)
Ох і смачне я приготувала частування! Рекомендую всім спробувати! Цей простий рецепт вишневих міні-чізкейк мене підкорив. Тепер і вам розповім, як приготувати вишневі міні-чизкейки! смачно дуже!
Взагалі, влітку можна робити ці чизкейки зі свіжими ягідками - просто додати шматочки вишні в тісто. Крім того, можна взимку додавати в тісто сушені вишні, журавлину або родзинки, але тоді тісто може і не вийде таким ніжним. Саме тому я вважаю за краще прикрашати десерт зверху, так і дивовижна ніжність основи залишається, і ягідки не деформуються!
- Печиво кругле - 12 штук (це буде основа для чізкейк, тому печиво повинно ідеально поміщатися в формочки для випічки)
- Сир - 250 грам
- Крем - 50 грам (йогурт або вершки)
- Цукор - 100 грам
- Вишневе варення - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ваніль - 1 Ст. Ложка
1. На дно формочок для кексів викладаємо печиво. Можна використовувати бісквіт, просто вирізати з нього кружечки, або використовувати готові печеньки, як я.
2. Збиваємо сир і сметану з цукром, поки не вийде ось така ніжна консистенція. Додамо яйця і ваніль, знову збиваємо.
3. Далі викладаємо цю масу поверх печива і запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів, 20-25 хвилин.
4. Залишилося тільки красиво прикрасити міні-чизкейки вишневим варенням - і страва готова!