Міні-чизкейки
(покроковий рецепт з фото)
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження, Новий рік, Ювілей, 8 березня, Різдво, День закоханих
Що таке чізкейк? По суті - це тістечко з сирним кремом. Для зручності, я вирішила подати чізкейк порційно кожному гостю. Виглядають міні-чизкейки ефектно на будь-якому святковому столі. Дивіться!
Тепер я з вами поділюся тим, як приготувати міні-чизкейки. Обов'язково запасіться формочкой: круглої або квадратної, щоб всі вироби були однакові. Прикраса також вибирайте на свій смак, наприклад, підійде пара крапель джему, м'ята, шоколад або свіжі ягоди.
- Печиво цукрове - 200 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Вершковий сир - 220 грам
- Цукор - 150 грам
- Крем - 100 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Ванілін - 1, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
Печиво розімніть з розтопленим маслом в крихту. Потім розрівняйте крихту в прямокутній формі, застелене пергаментом. Приберіть основу в духовку на 8 хвилин при 180 градусах.
У комбайні збийте цукор з вершковим сиром. Потім додайте яйця, сметану, молоко і ванілін. Продовжуйте збивати. А в кінці всипте борошно. Ще раз перемішайте. Розподіліть крем по остигнула основі. Надішліть виріб з попередньою в духовку.
Випікайте чізкейк протягом 50 хвилин. Найкраще помістіть форму в велику з окропом, щоб не утворилися бульбашки на поверхні Вашого десерту. Потім повністю остудіть випічку в холодильнику і круглої формочкою виріжте порційні тістечка.
Міні-чизкейки викладіть на тарілку для подачі і прикрасьте за смаком. Приємного чаювання!