Міні-чизкейки з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування міні-чізкейк з шоколадними чіпсами і вершковим сиром.
За цим рецептом виходить приблизно 16 міні-чізкейк 5х5 см.
- Гіркого шоколаду - 90 грам
- Цукру - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Екстракту ванілі - 1/2 чайних ложки
- Вершковий крем:вершкового сиру - 240 грам
- Жовток - 1 штука
- Екстракту ванілі - 1/4 чайних ложки
1. Зробити шоколадне тісто. Вершкове масло нарізати на шматки. Нарізати гіркий шоколад. Встановити деко на середню стійку і нагріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом квадратне деко. Розтопити вершкове масло і нарізаний гіркий шоколад в мисці на слабкому вогні, встановивши її над великою каструлею з киплячою водою. Зняти з вогню і збити з цукром, яйцями, ванільним екстрактом і дрібкою солі. Додати борошно і збити до однорідності.
2. Вилити тісто на підготовлений лист. Зробити вершковий крем. Збити разом всі інгредієнти в маленькій мисці до однорідної маси. Вилити крем поверх шоколадного тесту, а потім за допомогою ножа або лопатки зробити розлучення, створюючи мармуровий ефект.
Посипати шоколадними чіпсами зверху.
Посипати шоколадними чіпсами зверху.
3. Випікати, поки краю злегка не роздуються, близько 35 хвилин. Нарізати на 16 квадратів і подавати міні-чизкейки теплими або кімнатної температури. Ви також можете охолодити тістечка перед різкою, щоб отримати чистий зріз.