Рецепт Міні-чизкейки з шоколадом фото

Міні-чизкейки з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Десерти , Торти , Чізкейк
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування міні-чізкейк з шоколадними чіпсами і вершковим сиром.

Опис приготування:

За цим рецептом виходить приблизно 16 міні-чізкейк 5х5 см.

  • Гіркого шоколаду - 90 грам
  • Цукру - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Екстракту ванілі - 1/2 чайних ложки
  • Вершковий крем:вершкового сиру - 240 грам
  • Жовток - 1 штука
  • Екстракту ванілі - 1/4 чайних ложки
міні-чизкейки з шоколадом - фото крок 1
1. Зробити шоколадне тісто. Вершкове масло нарізати на шматки. Нарізати гіркий шоколад. Встановити деко на середню стійку і нагріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом квадратне деко. Розтопити вершкове масло і нарізаний гіркий шоколад в мисці на слабкому вогні, встановивши її над великою каструлею з киплячою водою. Зняти з вогню і збити з цукром, яйцями, ванільним екстрактом і дрібкою солі. Додати борошно і збити до однорідності.
міні-чизкейки з шоколадом - фото крок 2
2. Вилити тісто на підготовлений лист. Зробити вершковий крем. Збити разом всі інгредієнти в маленькій мисці до однорідної маси. Вилити крем поверх шоколадного тесту, а потім за допомогою ножа або лопатки зробити розлучення, створюючи мармуровий ефект.
Посипати шоколадними чіпсами зверху.
міні-чизкейки з шоколадом - фото крок 3
3. Випікати, поки краю злегка не роздуються, близько 35 хвилин. Нарізати на 16 квадратів і подавати міні-чизкейки теплими або кімнатної температури. Ви також можете охолодити тістечка перед різкою, щоб отримати чистий зріз.

Схожі рецепти