Полуничні міні-мафіни
(покроковий рецепт з фото)
Мій улюблений рецепт полуничних міні-маффинов, який я іноді роблю кожен день. Вони завжди виходять смачні і повітряні.
Maффіни - цe тo блюдo, кoтopoe cмoжeт пpігoтoвіть любoй, дaжe caмий нeoпитний нaчінaющій кoндітep, дaжe ecли paньшe yмeл гoтoвіть тoлькo яічніцy, мaффіни пoлyчaтcя oбязaтeльно! Такі полуничні міні-маффіни можна готувати цілий рік, використовуючи заморожену полуницю або полуничне варення. Спробуйте, це дуже смачно!
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Вершки - 1/2 склянки
- Червоний барвник - 2-3 капель
1. Збийте 100 грам розм'якшеного масла з цукром за допомогою міксера.
2. Вбийте яйце в ємність з маслом і знову збийте.
3. Додайте барвник в масляну суміш і перемішайте.
4. Влийте вершки в суміш.
5. Просійте в масляну суміш борошно, сіль, соду, розпушувач і додайте половину подрібненої полуниці.
6. Помістіть тісто у форму для випікання і спечіть маффіни протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Зробіть крем. Збийте блендером 1/2 склянки вершкового масла і 1/2 склянки полуниці в однорідний крем.
8. Прикрасьте остиглі маффіни полуничним маслом і насолоджуйтеся десертом.