Рецепт Полуничні капкейкі фото

Полуничні капкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Страви без випічки
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Капкейк
Кількість порцій: 18
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всіх фанатам ягідних десертів пропоную відмінний рецепт приготування полуничних капкейков з апетитним кремом. Просто, красиво, а головне - дуже смачно.

Опис приготування:

Приготувати апетитні полуничні капкейкі в домашніх умовах зовсім нескладно. Не потрібно великого досвіду в кулінарії, щоб подати до столу цей неймовірно красивий і смачний десерт. При бажанні його можна доповнити половинкою свіжої ягідки, розтопленим або тертим шоколадом, наприклад.

  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 300 грам(150 грамів в тісто, 150 - в вершках)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 300 грам(150 грамів в тісто і 150 - крем)
  • Полуниця - 250 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Барвник рожевий - 1 щіпка (по бажанню)
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
полуничні капкейкі - фото крок 1
1. Спершу потрібно включити духовку. Для приготування тіста в глибокій мисці з'єднайте борошно, цукор, сіль і розпушувач. Полуницю необхідно вимити. Видаліть у неї хвостики, подрібніть ягоди блендером до стану пюре. Розм'якшене вершкове масло збийте міксером або віночком з полуничним пюре. Додайте суміш в борошно, знову збийте.
полуничні капкейкі - фото крок 2
2. Окремо потрібно збити білки з молоком. У кілька етапів введіть їх в тісто, акуратно перемішуючи. Вкласти паперові формочки, наповнити їх приблизно на 2/3 (випікати полуничні капкейкі в домашніх умовах можна і без паперових форм, якщо їх не виявилося під рукою). Надішліть форму в розігріту духовку.
полуничні капкейкі - фото крок 3
3. Випікаються капкейкі близько 18-22 хвилин (в залежності від температури в духовці).
полуничні капкейкі - фото крок 4
4. Паралельно можна зайнятися кремом. Для цього з'єднаєте вершкове масло з цукром і почніть збивати на повільній швидкості. Коли крем стане однорідним, введіть вершки і збивайте ще 1-2 хвилини. Можна використовувати харчовий барвник, щоб надати крему рожевий відтінок.
полуничні капкейкі - фото крок 5
5. Злегка остиглі капкейкі прикрасьте кремом.
полуничні капкейкі - фото крок 6
6. Ось така краса виходить. З прикрасами можна експериментувати, роблячи кожен капкейк унікальним.

Схожі рецепти