Полуничні чіпси
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам хочеться спробувати нетрадиційні способи заготовки полуниці на зиму, то зверніть увагу на цей рецепт полуничних чіпсів. Це мало того, що корисно, так ще й дуже смачно!
Цей рецепт дивно простий. Його дуже легко втілити в життя. Вам не знадобляться ні цукор, ні банки, ні кришки. Навіть не доведеться включати грубку! Унікальність його в тому, що прекрасну літню ягоду належить просто висушити до такого стану, щоб вона перетворилася в чіпси. Але, як тільки вам знадобиться полуниця для десерту, компот, вона виявиться у вас під рукою і її аромат доповнить будь-яку страву. Крім того, полуничні чіпси є відмінним перекусом. Особливо для тих, хто не хоче зловживати борошняним. Це знахідка і унікальна альтернатива заморожування ягоди. До того ж, плодоніжки не треба викидати. Їх коштувати посушити біля відчиненого вікна (на сквознячке), і до зими ви будете мати прекрасний компонент фруктового чаю. Обов'язково скористайтеся цим рецептом, і полуничні чіпси неодмінно порадують літнім теплом посередині зими.
- Полуниця - 500 грам