Рецепт Мімоза яйця фото

Мімоза яйця
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , На сніданок
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Це нехитре блюдо може без праці стати як легким і нестандартним сніданком, так і шикарною святкової закускою. Пропоную випробувати даний варіант, як приготувати яйця"Мімоза" .

Опис приготування:

Корисна порада: якщо ви хочете, щоб закуска"твердо стояла" , попередньо зріжте загругленний бочок помідори. У моїй родині цю нехитру закуску обожнюють всі без винятку! Раджу і вам не проходити повз.

  • Яйця - 4 штуки
  • Помідори - 4 штуки (великі)
  • Консервована риба - 100 грам (тунець або лосось)
  • Майонез - 100 грам (або натуральний йогурт)
  • Маслини чорні - 8 штук
  • Часник - 3 зубчики (великі)
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Білий перець - За смаком
мімоза яйця - фото крок 1
Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть круто. Зубчики часнику очистіть від лушпиння. Помідори помийте.
мімоза яйця - фото крок 2
Яйця беремо і розрізаємо на дві частини вздовж. Виймаємо акуратно жовток (важливо не пошкодити білкову частину), поміщаємо його в мисочку. До відокремленим жовтків додаємо Майонез (або йогурт). Туди ж додаємо пропущені черес прес зубчики часнику. Змішуємо ці інгредієнти до однорідності.
мімоза яйця - фото крок 3
Відкриваємо рибні консерви. Зливаємо рідину, в якій знаходилася рибка. Саму рибу дістаємо і перекладаємо в миску до желтковой масі. Знову все перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.
мімоза яйця - фото крок 4
А тепер формуємо безпосередньо саму страву. Беремо помідори, розрізаємо їх навпіл, акуратно видаляємо серцевину. Решта від яєць білки акуратно наповнюємо зробленої начинкою. Білки вставляємо в помідори. Зверху всю цю конструкцію прикрашаємо подрібненою зеленою цибулькою і оливою.

Схожі рецепти