Рецепт Мигдальний паска фото

Мигдальний паска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Найчастіше зустрічаються рецепти паски з сухофруктами. Пропоную вашій увазі дещо інший варіант. Це ніжна і дуже смачна мигдальна паска.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування мигдальної пасхи насправді досить простий і не займає багато часу. Для початку необхідно зайнятися горіхами. Мигдаль потрібно очистити від шкірки. Найкраще перед цим обдати його окропом і трохи просушити.

2. Мигдаль потрібно подрібнити. Можна зробити це за допомогою блендера або ступки, або ж скористатися кухонним молоточком. За бажанням можна залишити трохи відчутних шматочків горіхів або змолоти все в борошно.

3. У мисочці з'єднати подрібнений мигдаль і додати цукрову пудру.

4. Вершки збити з допомогою міксера в окремій ємності.

5. Сир потрібно протерти через дрібне сито, щоб не траплялися грудочки.

6. Поетапно змішати сир з мигдалем і цукром до однорідної консистенції.

7. Акуратно ввести збиті вершки і перемішати.

8. Сухофрукти можна додавати будь-які, попередньо їх бажано обдати окропом, щоб вони стали м'якими. Додати уже обсушені сухофрукти в сирну масу.

9. Форму для паски застелити марлею, залишивши вільні краю. Перекласти сирну масу в форму і добре загорнути в марлю.

10. Зверху встановити який-небудь вантаж і відправити в холодильник приблизно на добу.

11. Коли мигдальна паска в домашніх умовах готова, дістати її з форми і за бажанням прикрасити.

  • Сир - 500 грам
  • Мигдаль - 150 грам
  • Вершки - 350 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Сухофрукти - 100 грам (по бажанню)
1. Рецепт приготування мигдальної пасхи насправді досить простий і не займає багато часу. Для початку необхідно зайнятися горіхами. Мигдаль потрібно очистити від шкірки. Найкраще перед цим обдати його окропом і трохи просушити.

2. Мигдаль потрібно подрібнити. Можна зробити це за допомогою блендера або ступки, або ж скористатися кухонним молоточком. За бажанням можна залишити трохи відчутних шматочків горіхів або змолоти все в борошно.

3. У мисочці з'єднати подрібнений мигдаль і додати цукрову пудру.

4. Вершки збити з допомогою міксера в окремій ємності.

5. Сир потрібно протерти через дрібне сито, щоб не траплялися грудочки.

6. Поетапно змішати сир з мигдалем і цукром до однорідної консистенції.

7. Акуратно ввести збиті вершки і перемішати.

8. Сухофрукти можна додавати будь-які, попередньо їх бажано обдати окропом, щоб вони стали м'якими. Додати уже обсушені сухофрукти в сирну масу.

9. Форму для паски застелити марлею, залишивши вільні краю. Перекласти сирну масу в форму і добре загорнути в марлю.

10. Зверху встановити який-небудь вантаж і відправити в холодильник приблизно на добу.

11. Коли мигдальна паска в домашніх умовах готова, дістати її з форми і за бажанням прикрасити.

Схожі рецепти