Мекленбургский картопляний рулет зі шкварками
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами популярна страва північно-східній Німеччині. Неймовірно смачні і ситні рулети, які смажаться на сковороді або запікаються в духовці. Картопляне тісто, копченая грудинка… пробуйте!
Отже, як приготувати мекленбургский картопляний рулет зі шкварками? Дуже легко! Відваріть заздалегідь картопля, в джерелі сказано, що картопля повинна бути "аль-денте" - тобто майже готовий. Якщо картопля в'язкий, то можна натерти тертку рослинним маслом, тоді процес піде легше і швидше. Хай щастить!
- Картопля - 300 грам (відвареної)
- Борошно пшеничне - 250-300 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 40 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Бекон - 200 грам (или грудинка)
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
Отже, підготуйте продукти. Відваріть в шкірці картопля майже до готовності, остудіть його і очистіть. Цибуля, якщо невеликий, беріть більше, якщо великий, то 2 штук буде достатньо.
Картопля натріть на дрібній тертці.
Змішайте борошно з крохмалем, введіть в картопляну масу.
Яйця збийте з сіллю, сметаною і розтопленим маслом. Влийте в картопля.
Замісити не дуже круте тісто, залиште його відпочити на 30 хвилин.
Тепер приготуйте начинку. Для цього поріжте бекон кубиками, на сухій сковороді смажте до витоплювання жиру (смальцю).
Поріжте кубиками цибулю, додайте його до бекону і смажте до готовності всіх продуктів. Додати сіль, поперчіть за смаком.
Зніміть з вогню, додайте рубану зелень, перемішайте.
Розкачайте тісто завтовшки 1-1, 5 см. Я для зручності роблю це на пергаменті.
Розподіліть начинку.
Сверре ruletom.
Поріжте на шматочки, товщина - 5-6 см. Надішліть в духовку на 35-40 хвилин, температура - 200 градусів. У процесі випічки змащуйте (поливайте) молоком рулети.
Готово! Зніміть з пергаменту, остудіть трохи і подавайте зі сметаною або овочами.