Медальйони з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Свинячі відбивні, сервіровані з яблуками і цибульний-винним соусом, - блюдо не тільки смачне, але навіть вишукане і цілком святкове. Нескладно готується і вражає смаковими поєднаннями.
У точності дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування, - тоді у вас вийде саме те вишукану страву, яке і повинно бути.
- Свинина - 800 грам
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Хміль сунелі - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики (соус)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (соус)
- Вино - 120 мілілітрів (соус)
- Бульйон - 0, 5 L (соус)
- Масло топлене - 2 Ст. Ложки (соус)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (соус)
- Яблука - 1 штука (яблука)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (яблука)
- Оцет яблучний - 50 мілілітрів (яблука)
- Перець - За смаком (яблука)
- Цукор - 20 грам (яблука)
1. Яблуко наріжте часточками.
2. Обсмажте на сковороді з додаванням олії, додайте оцет, цукор і трохи карамелізіруется.
3. Свинину наріжте на відбивні.
4. Борошно змішайте зі спеціями.
5. Обваляйте м'ясо в борошні зі спеціями і обсмажте на сковороді до готовності.
6. Для соусу цибулю і часник поріжте.
7. Обсмажте на сковороді, додайте вино і тушкуйте до загусання.
8. Першим шаром на блюдо для подачі викладіть яблука.
9. Потім медальйони.
10. Полийте соусом і подавайте. Смачного!