Рецепт Медальйони з яблуками фото

Медальйони з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Свинячі відбивні, сервіровані з яблуками і цибульний-винним соусом, - блюдо не тільки смачне, але навіть вишукане і цілком святкове. Нескладно готується і вражає смаковими поєднаннями.

У точності дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування, - тоді у вас вийде саме те вишукану страву, яке і повинно бути.

  • Свинина - 800 грам
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Хміль сунелі - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики (соус)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (соус)
  • Вино - 120 мілілітрів (соус)
  • Бульйон - 0, 5 L (соус)
  • Масло топлене - 2 Ст. Ложки (соус)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (соус)
  • Яблука - 1 штука (яблука)
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (яблука)
  • Оцет яблучний - 50 мілілітрів (яблука)
  • Перець - За смаком (яблука)
  • Цукор - 20 грам (яблука)
медальйони з яблуками - фото крок 1
1. Яблуко наріжте часточками.
медальйони з яблуками - фото крок 2
2. Обсмажте на сковороді з додаванням олії, додайте оцет, цукор і трохи карамелізіруется.
медальйони з яблуками - фото крок 3
3. Свинину наріжте на відбивні.
медальйони з яблуками - фото крок 4
4. Борошно змішайте зі спеціями.
медальйони з яблуками - фото крок 5
5. Обваляйте м'ясо в борошні зі спеціями і обсмажте на сковороді до готовності.
медальйони з яблуками - фото крок 6
6. Для соусу цибулю і часник поріжте.
медальйони з яблуками - фото крок 7
7. Обсмажте на сковороді, додайте вино і тушкуйте до загусання.
медальйони з яблуками - фото крок 8
8. Першим шаром на блюдо для подачі викладіть яблука.
медальйони з яблуками - фото крок 9
9. Потім медальйони.
медальйони з яблуками - фото крок 10
10. Полийте соусом і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти