Рецепт Мариноване сало «смачне» фото

Мариноване сало «смачне»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Для більшості стало вже звичним бачити на своєму столі за обідом або вечерею шматочки"сальця" . Сьогодні я розповім вам, як приготувати сало в маринаді дуже смачне і корисне.

Опис приготування:

Таке сало виходить дивно ароматним і смачним. А такий маринад, цілком може стати вашою"візитною карткою" . Подавайте сало на будь-яке застілля, в якості доповнення до закусок. Важливо відмітити, що з'ївши на тощак кілька шматочків сала, ви робите профілактику гіпертонічних і ішемічних хвороб. Смачного!

  • Солоне сало - 1 кілограм
  • Сіль - 1-2 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 100 грам
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Запашний перець - 20 штук
  • Сушений орегано - 1 Чайна ложка
  • Базилік - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 L
1
У каструлі закип'ятити воду, всипте сіль, цукор і інші спеції, варіть близько 5 хвилин.
2
Потім зніміть з вогню і додайте мед. Перемішайте мед до розчинення, накрийте каструлю кришкою і дайте постояти 5 хвилин.
3
Потім опустіть сало в маринад і дайте постояти під кришкою 2 години або до повного охолодження маринаду.
4
Дістаньте сало, обсушити його, загорніть у фольгу, змастивши залишками меду. Приберіть в холод на 2 годину.
5
Подавайте з чорним хлібом і цибулею. Смачного!

Схожі рецепти