Рецепт Мариноване асорті «крихти» фото

Мариноване асорті «крихти»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Помідор , Морква , Зелені помідори
Низькокалорійні , ПП рецепти
Літні
Заготовки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Буває так, що при збиранні врожаю чекаєш великі, а ще краще величезні плоди. Але на ділі виходить все навпаки. Але не варто засмучуватися, сьогодні я хочу запропонувати Вам варіант дуже смачного асорті на зиму з цих міні-крихт. Заходьте!

Опис приготування:

Звичайно на цю дрібноту потрібен час і трохи зусиль, але заготівля того варто. Помідори повинні бути повністю сфорязикні, просто не встигли почервоніти. Можна також взяти і бурі. Овочі виходять кисло-солодкими з невеликою острінкой. Чи готові вони будуть приблизно через 2-3 місяці. До речі в магазині такі овочі коштують досить пристойно, так що не поспішайте їх викидати.

  • Морква - 300 грам
  • Буряк - 300 грам
  • Помідор зелений - 300 грам
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка (зерна)
  • Петрушка - 50 грам
мариноване асорті
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
мариноване асорті
На дно стерилізованих банок покладіть петрушку, різаний часник і гірчицю.
мариноване асорті
Відваріть очищену буряк протягом 5 хвилин. Покладіть на дно банок.
мариноване асорті
Відваріть очищену моркву протягом 3 хвилин. Вставте sveklu.
мариноване асорті
Покладіть зелені помідори.
мариноване асорті
Доведіть воду до кипіння, додайте сіль, цукор. Кип'ятіть протягом 5 хвилин, додайте оцет, доведіть до кипіння і відразу залийте банки до самого верху.
мариноване асорті
Засукайте і укутайте до повного охолодження.
Смачного!

Схожі рецепти