Мариноване асорті «крихти»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 13 г. 0 хв.
Буває так, що при збиранні врожаю чекаєш великі, а ще краще величезні плоди. Але на ділі виходить все навпаки. Але не варто засмучуватися, сьогодні я хочу запропонувати Вам варіант дуже смачного асорті на зиму з цих міні-крихт. Заходьте!
Опис приготування:
Звичайно на цю дрібноту потрібен час і трохи зусиль, але заготівля того варто. Помідори повинні бути повністю сфорязикні, просто не встигли почервоніти. Можна також взяти і бурі. Овочі виходять кисло-солодкими з невеликою острінкой. Чи готові вони будуть приблизно через 2-3 місяці. До речі в магазині такі овочі коштують досить пристойно, так що не поспішайте їх викидати.
- Морква - 300 грам
- Буряк - 300 грам
- Помідор зелений - 300 грам
- Вода - 1 літр
- Сіль - 50 грам
- Цукор - 50 грам
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Часник - 5 зубчиків
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (зерна)
- Петрушка - 50 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
На дно стерилізованих банок покладіть петрушку, різаний часник і гірчицю.
Відваріть очищену буряк протягом 5 хвилин. Покладіть на дно банок.
Відваріть очищену моркву протягом 3 хвилин. Вставте sveklu.
Покладіть зелені помідори.
Доведіть воду до кипіння, додайте сіль, цукор. Кип'ятіть протягом 5 хвилин, додайте оцет, доведіть до кипіння і відразу залийте банки до самого верху.
Засукайте і укутайте до повного охолодження.
Смачного!
Смачного!