Куряче філе, мариноване в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна, соковита і апетитна курочка стане відмінним варіантом для щоденного меню. Якщо ви шукайте цікаву ідею на обід або вечерю, запам'ятовуйте цей нескладний і смачний рецепт і повторіть будинку.
Поспішаю показати вам, як приготувати мариноване в кефірі куряче філе, смажене на сковороді в паніровці з борошна. Якщо вам більше до душі сухарики, сміливо пробуйте, але з борошном, на мій погляд, виходить смачніше. Спеції, трави та інші добавки ви можете використовувати за смаком.
- Куряче філе - 700-800 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, часник)
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Вимийте, обсушити і наріжте середніми смужками куряче філе. З'єднайте сіль, спеції і кефір з курочкою. Залиште маринуватися на півгодинки.
2. У глибоку миску просійте борошно і розпушувач. Туди ж додайте сіль і спеції. Все перемішайте. Кожен шматочок курки занурте в паніровці з усіх боків.
3. Як випливає розігрійте рослинне масло паралельно з паніруванням.
4. Невеликими порціями викладайте курку в масло і смажте до рум'яної скоринки.
5. Після смаження викладіть мариноване в кефірі куряче філе на паперовий рушник або грати, щоб прибрати залишки масла.
Смачного!
Смачного!