Рецепт Куряче філе, мариноване в кефірі фото

Куряче філе, мариноване в кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Ніжна, соковита і апетитна курочка стане відмінним варіантом для щоденного меню. Якщо ви шукайте цікаву ідею на обід або вечерю, запам'ятовуйте цей нескладний і смачний рецепт і повторіть будинку.

Поспішаю показати вам, як приготувати мариноване в кефірі куряче філе, смажене на сковороді в паніровці з борошна. Якщо вам більше до душі сухарики, сміливо пробуйте, але з борошном, на мій погляд, виходить смачніше. Спеції, трави та інші добавки ви можете використовувати за смаком.

  • Куряче філе - 700-800 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, часник)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
куряче філе, мариноване в кефірі - фото крок 1
1. Вимийте, обсушити і наріжте середніми смужками куряче філе. З'єднайте сіль, спеції і кефір з курочкою. Залиште маринуватися на півгодинки.
куряче філе, мариноване в кефірі - фото крок 2
2. У глибоку миску просійте борошно і розпушувач. Туди ж додайте сіль і спеції. Все перемішайте. Кожен шматочок курки занурте в паніровці з усіх боків.
куряче філе, мариноване в кефірі - фото крок 3
3. Як випливає розігрійте рослинне масло паралельно з паніруванням.
куряче філе, мариноване в кефірі - фото крок 4
4. Невеликими порціями викладайте курку в масло і смажте до рум'яної скоринки.
куряче філе, мариноване в кефірі - фото крок 5
5. Після смаження викладіть мариноване в кефірі куряче філе на паперовий рушник або грати, щоб прибрати залишки масла.
Смачного!

Схожі рецепти