Сільський сирний пиріг з пісочної крихти
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний простий пиріг для сімейного чаювання, приготувати який вам цілком під силу, готується він з доступних продуктів. Пиріг гарний і теплим, але на наступний день він стає ще смачніше.
Цей смачний і простий пиріг з цілком звичайних продуктів під силу спекти навіть людині далекій від кулінарії. Процеси всі прості і не вимагають особливих навичок, тому спекти такий пиріг під силу навіть дитині. Як приготувати сільський сирний пиріг з пісочної крихти, ви дізнаєтеся з цього рецепта. Я сподіваюся, що цілком зрозуміло і доступно зобразила весь процес
- Сир - 300-400 грам
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Вершкове масло - 130 грам (або маргарину)
- Цукор - 4 Ст. Ложки(2 - в тісто, 2 - в начинку)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
Борошно змішати з цукром і розпушувачем.
І додаємо масло або маргарин, нарізані на дрібні шматочки. Масло з холодильника!
І руками перетираємо масло з борошном в крихту.
Сир краще подрібнити, щоб не було великих грудочок. Додамо до сиру цукор (звичайний і ванільний) і сметану. Кількість сметани залежить від вологості сиру. Перемішуємо.
Застеляємо форму для випічки діаметром 24 см пергаментом і висипаємо 2/3 крихти. Розрівнюємо.
Рівним шаром викладемо сирну начинку.
І присипаємо залишилася крихтою. Злегка пригорнемо.
І випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 40 до красивого золотистого кольору.
Пиріг виходить тонким, і в гарячому вигляді його трохи проблематично нарізати, він кришиться.
А ось на другий день пиріг стане дуже ніжним і навіть ще смачніше.