Сирний пиріг з пісочної крихтою
(покроковий рецепт з фото)
Старий перевірений рецепт сирного пирога, який побалує навіть примхливих ласунів. Готується цей пиріг дуже швидко. Вам не потрібні будуть ніякі кулінарні премудрості.
З апельсином такий пиріг виходить дуже вкусним.Можно, звичайно, замінити його і іншими фруктами, але з апельсинами він виходить смачніше (цедра дає специфічний присмак). Якщо у вас на порозі неждані гості, сирний пиріг з пісочної крихтою - то, що потрібно!
- Вершкове масло - 250 грам
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сир - 400 грам
- Яйця - 3 штуки
- Апельсин - 1 штука
1. Для початку потрібно приготувати тісто: розтираємо борошно, цукор і вершкове масло до стану крихти.
2. Готове тісто виглядає так.
3. Тепер приступаємо до начинки: пропускаємо апельсин і сир через м'ясорубку. Апельсин потрібно пропускати прямо зі шкіркою.
4. Додаємо яйця, замішуємо масу, після цього поступово вводимо цукор. Знову замішуємо масу, щоб консистенція була однорідною.
5. Дуже важливо, щоб маса була пастообразной, krupinčatoj.
6. Дві третини готового тіста потрібно викласти в форму і розрівняти. Між крупинками повинен бути повітря, щоб маса не була "забитої" .
7. Обов'язково робимо бортики, щоб начинка не витікала, заливаємо її по всій поверхні піщаної крихти.
8. Закриваємо залишилися тестом і відправляємо в розігріту духовку на 45-50 хвилин. Замість апельсина можна додати курагу, чорнослив або будь-який інший фрукт.