Сирний пиріг з крихтою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний пиріг, рецепт якого, напевно, є у багатьох домогосподарок. В просторах інтернету я зустрічала його під назвою «королівська ватрушка». Спробуйте таку корисну сирну випічку.
Я представлю вам свою варіацію сирного пирога, запевняю: він не залишить вас байдужими. Про те, як приготувати сирний пиріг з крихтою, читайте в подальшому рецепті. А ще краще повторюйте разом зі мною, я впевнена, ви не пошкодуєте.
- Борошно - 200 грам
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 170 грам
- Яйце - 3 штуки
- Ванільний цукор - 10 грам
У підготовлену миску натираємо вершкове масло через тертку, висипаємо борошно і цукор, всю масу перетираємо пальчиками, щоб вийшла крихта. Ставимо в холодильник.
Беремо другу ємність. Змішуємо 500 г. Сиру, 3 яйця, 120 г. Цукру, 1 пакетик ванільного цукор, до однорідної маси.
Змащуємо форму для випікання маслом і ділимо приблизно на 2 частини. Висипаємо до половини ємності заготовлену крихту, а зверху, також половину - сирну начинку. Далі посипаємо ще одним шаром крихту, і вирівнюємо поверхню ложкою.
Розігріти духовку до 180 градусів і випікати 45 хвилин. Пиріг покриється золотистою скоринкою. Дайте йому охолонути - і можна подавати до столу. Неймовірно смачний сирний десерт готовий.