Яблучний пиріг з крихтою

Яблучний пиріг з крихтою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Яблучний пиріг з крихтою — просто чудо домашньої кулінарії. ніжне, розсипчасте тісто з кисло-солодким, кисільні, яблучною начинкою.

опис приготування:

Готується такий пиріг дуже просто, коштує дешево, а задоволення ви отримаєте море. Якщо його викласти в каструлю і накрити кришкою, то через кілька годин крихта буде м'якою і пухнастою. Кисіль з яблуками під час випікання стає соковитою, кисло-солодкого прошарком, схожою на суфле.

  • Вершкове масло— 150 грам
  • цукор— 200 грам(150 грам — в тісто, 50 грам — в начинку)
  • Борошно пшеничне— 250 грам
  • яблука— 3 штуки
  • Крохмаль картопляний— 1 Ст. ложка
  • вода— 150 мілілітрів
  • Ванільний цукор— 5 грам
Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування пирога.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 2 У миску насипте борошно.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 3 Всипте цукор в борошно.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 4 Натріть холодне вершкове масло і викладіть в миску з борошном і цукром.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 5 Перетріть масло з борошном і цукром до стану крихти. Зручно це робити міксером, але при цьому посуд повинен бути глибокою.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 6 2/3 крихти викладіть у форму з пекарської папером. Діаметр форми 18-20 см. Трохи утрамбувати крихту. Надішліть форму, а також другу частину крихти на 30 хвилин в холод.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 7 Поки тісто в холоді, приготуйте начинку. У каструлю налийте воду. Додайте цукор і крохмаль, перемішайте.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 8 Поставте каструлю на вогонь і доведіть кисіль до загустіння. яблука очистіть, видаліть насіння і наріжте кубиками. Викладіть в кисіль, додайте ванільний цукор і перемішайте.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 9 Дістаньте форму з крихтою з холодильника. Викладіть яблучно-кисільні начинку.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 10 Посипте начинку другою частиною крихти.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 11 Випікайте пиріг у духовці при температурі 175-180 градусів 45-50 хвилин.

Яблучний пиріг з крихтою - фото крок 12 Готовий пиріг дістаньте з духовки і добре охолодіть. Після наріжте на порції і подавайте до столу. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Сирний пиріг з крихтою

Сирний пиріг з крихтою

відмінний пиріг, рецепт якого, напевно, є у багатьох домогосподарок. В просторах інтернету я зустрічала його під назвою «королівська ватрушка». Спробуйте таку корисну сирну випічку. опис приготування: Я представлю вам свою варіацію сирного пирога, запевняю: він не залишить вас байдужими. Про т...

читати далі
Сирний пиріг з пісочної крихтою

Сирний пиріг з пісочної крихтою

Старий перевірений рецепт сирного пирога, який побалує навіть примхливих ласунів. Готується цей пиріг дуже швидко. Вам не потрібні будуть ніякі кулінарні премудрості. опис приготування: З апельсином такий пиріг виходить дуже вкусним.Можно, звичайно, замінити його і іншими фруктами, але з апель...

читати далі
Кекси з шоколадною крихтою

Кекси з шоколадною крихтою

У дитинстві я любила печиво з крапельками шоколаду. Взагалі таке доповнення може прикрасити безліч випічки, додавши оригінальності і смаку. Я вибрала наступне рішення. Спробуйте цю смакоту і ви! опис приготування: Вам знадобляться доступні інгредієнти і формочки для запікання. Тісто буде бездр...

читати далі
Коктейль Царський сюрприз з шоколадною крихтою

Коктейль Царський сюрприз з шоколадною крихтою

Рецепт приготування коктейлю, який приречений на успіх завдяки поєднанню смаків полуниці, молока і шоколаду. опис приготування: влітку, коли апетит пропадає сам собою через спеку, можна не турбуватися про калорії і побалувати себе чудовим коктейлем, який не соромно було б подати навіть на царс...

читати далі
Коктейль Сюрприз з шоколадною крихтою

Коктейль Сюрприз з шоколадною крихтою

Рецепт приготування калорійного коктейлю, який допоможе вам заповнити сили протягом трудового дня або замінити вечерю. опис приготування: Поєднання полуниці і молочних продуктів має чудовий смак і аромат. А якщо до цих компонентів додати ще трохи шоколаду і пісочного печива, то вийде одне з на...

читати далі